SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 61> |
Korisnik | |||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Šrmc, neće suprug, ja bih već imala dvoje djece, eh da se mene pita... |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
||
a tako
![]() a mozda dobije jos kojeg bracu ili seku
![]() |
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
Hvala ti puno, grrr, nemoj da sad ispada da kopiram Jassi u svemu, kupila sam scrapbook gotov, što ću samo cvijet imaju...zezam se. Naravno da učimo jedna od druge, ponavljam, ja nemam tog vilinskog praha za šarenilo koje Jassi ima pa mi ona pomogne, ustvari ona je moja muza za dječji svijet... I hvala, hvala, sto put hvala... |
|||
![]() |
|||
||
Iskreno, jako sam se bojala raditi decoupage sa gornje strane tanjura, puno ga je lakše raditi sa donje...ali nakon dva neuspjeha, valjda će treći biti bez greške!!!
|
|||
![]() |
|||
||
I šečer na kraju, ljubiiiii, fala ti, ako se ovoj teti ni ova ikona ne bude sviđala dobiti će po prstičima, ali to je između tebe i mene pssstttt |
|||
![]() |
|||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
||
sunce, sto reci nego prekrasan rad :) svaki je poseban, a najljepse mi je sto jedna od druge ucimo. jassina ideja za albume u obliku cvijeta jer kod tebe prezentirana na drugaciji nacin, ma jednostavno sto reci.....cure, svakim danom same sebe nadmasujete svojim radovima. prekrasno, bravo!
|
|||
![]() |
|||
||
Hvala ti Springice, tvoja platna su sutra na tapeti... |
|||
![]() |
|||
||
hej, hvala ti puno...no, imam samo jednog klinca... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hvala ti, to je u biti bio poklon za mog para u tomboli ali mi se zadnji tren dogodila greška pa sam odustala...nisam znala da će lak za zlatne listiće promjeniti boju kad ga polakiram pa je sve uokolo zlatnih listića neravna čudnovata zlatna boja...bolje izgleda na slici...eh da sam znala...baš mi je žao što sam zakakala poklon, napravit ću joj nešto drugo... |
|||
![]() |
|||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
||
Jako lijepo... sva tri rada mi se dopadaju!!
|
|||
![]() |
|||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
||
klinci su slatki
a tanjur je bas poseban
![]() |
|||
![]() |
|||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
||
Sunce tanjur ne da je dobar nego nemam riječi za opisati koliko mi se sviđa
![]() |
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
ihaaaaaaaaaaaaaaa slatki steeeeeeeeeeeeeee---bravo
tanjur mi je spac
|
|||
![]() |
|||
||
I da, da...evo još par radova...
![]() Ikona, drugi pokušak, klak... ![]() I konačno sam zgotovila scrapbookove za noniće i none... ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
||
ajde nemoj da se brineš naći ćeš kupca i za ovu ovakvu ikonu, svaka roba ima svog kupca, ako sam ja prodala svoja prva dva stakla uključujući i prvo staklo s tečaja,koje je meni barem bezveze...ne brini sve se da prodat doć će neko i po nju
|
|||
![]() |
|||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
||
Drugi puta traži "perije" unaprijed pa neka onda premišlja bi- nebi
|
|||
![]() |
|||
||
a što joj reći, svatko ima pravo izbora pa tako i ona, to što sam ja ginula radeći ju, nema veze. ovo mi je škola i drugi puta ću pametnije...la la la |
|||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
a sto me naljuti ta gospođa,pa mogla ju je uzet bez obzira sto joj se ne sviđa svaki detalj
![]() |
|||
![]() |
|||
||
pa sad sam te baš spomenula pa je rekla da će ju uzeti, kad malo bolje razmisli...( zezam se ) |
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
ma napravi drugu a ovu ovako probaj popraviti kako sam ti rekla i reci joj da ne trtlja previse da joj ja ne dojdem tamo...
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |