Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 61>
Korisnik
Poruka
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 11:21
draga tanjur ti je bomba....daj nam opisi kako je nastajao.....pls.......
a maleni veliki decko......smile76
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 11:27
Originalno poslano od člana leonarda leonarda napisao:

draga tanjur ti je bomba....daj nam opisi kako je nastajao.....pls.......
a maleni veliki decko......smile76

Dakle ovako, prvo sam ga nasprejala zletnim sprejem, onda sam zaljepila traku i pofarbala onaj dio u smeđe, onda sam pofarbala u bijelo prostor gdje je došao ovaj motiv ili ti ga ornament, onda sam ga zaljepila, pa sam oko njega nanjela ljepilo za zlatne listiće, naljepila ih odgovarajučim ljepilom i polakirala odgovarajučim lakom i izgledalo je savršeno čak i za mene, i neznam koji mi je vrag bio da ga idem finiširati lakom u spreju i tu je ljepilo od lističa oksidiralo i promjenilo boju pa su sada vidljivi premazi kistom i sad me bodu oči aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 11:38
ma neeeee.......to je bas tako trebalo ispasti.......super je.....a to si radila na tanjuru....meni se ucinilo da je stakleni....pa da si tehnikom ispod..... radila...e fala ti na objasnjenju.....
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 11:44
Originalno poslano od člana leonarda leonarda napisao:

ma neeeee.......to je bas tako trebalo ispasti.......super je.....a to si radila na tanjuru....meni se ucinilo da je stakleni....pa da si tehnikom ispod..... radila...e fala ti na objasnjenju.....

u biti nisu mi dragi tanjuri kad ih se radi od gore ali ovaj lak koji imam je super pa ispadnu glatki i sjajni...
i samo da znati, išla sam nešto nadodavati na tanjur jer ga nisam mogla gledati...
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 11:54
Evo malo nočas-jutros radova...

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 12:15
saonice su krasne
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 12:19
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

Originalno poslano od člana Gogs Gogs napisao:

Ne znam što tanjuru fali ???(nisam radila sa listićima) po meni je sve OK pa treba reći Baš je to tako trebalo biti. A što se tiče bebača , zar nisi gledala "Ptice umiru pjevajući" pogledaj ga ili pročitaj knjigu . [IMG]smileys/emot117.gif" align="middle" />
Gogsice, ne zezaj, taj tanjur jednostavno nije za tebe i točka, nije tako trebao ispasti a ja sam ti grozan kritičar inače i za sebe i za druge, zato molim boga da me se ne pita direktno za sud jer, kako kaže moj muž, bolno sam iskrena....Ptice umiru opjevajuči... ne tjeraj me da gledam onu sapunicu sa onim meni NEsimatičnim glumcem...reci mi poantu pls...

Ne sjećam se svih detalja ali misli da je Megi napila   svoga muža i ovaj, makar nije htio dijete s njom - omaklo se. Pa Nova je blizu nećeš trebati baš takav izgovor, pa crvena čipkica i tamo negdje krajem 9. ili početkom 10. mjeseca Filip će dobiti sestricu.
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 12:22
Čitaj knjigu tamo su opisani sočniji detalji, koliko se sjećam, čitala sam je prije nego je bio snimljen film a to je bilo davno (20- ak godina???)

Javite se tko zna detalje, Sunce treba pomoć!!!!!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 12:25

Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

ajmeee ljubice,pa ovo je prekrasno...tanjur mi je preljep,ikona savrsena..filip ti je stvarno presladak,slici na tebe,jel tako..a ti na majku(plavokosa baka),koja je izuzetno lijepa zena..ovo san morala komentirat jer mi je odmah zapelo za okoWink..nadan se da nisan fulala,pa da ispade da slicis na svekrvuLOL

ha ha ha, lude babe...da to mi je mater, ono sam ja i sin je isti čača, barem tako kažu, jedino ricavu kosu i usta ima na mene, ali svejedno sam happy kad kažeš da liči na mene...Star

ljube nisan toliko munjenaTongue,ti si lijevo,to san skuzila,a mater ti je na desnoj strani..na koga da slici,preljep je..kuc,kuc,kuc,da ga ne ureknemSmile
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 12:27
mozda nisan munjena(upitno),ali zaboravna jesan,platna zaboravi komentirat,prekrasna dva komada si napravila,cekamo ostataksmile141
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 12:57

Ne znam što tanjuru fali ???(nisam radila sa listićima) po meni je sve OK pa treba reći Baš je to tako trebalo biti. A što se tiče bebača , zar nisi gledala "Ptice umiru pjevajući" pogledaj ga ili pročitaj knjigu . [IMG]smileys/emot117.gif" align="middle" />
Gogsice, ne zezaj, taj tanjur jednostavno nije za tebe i točka, nije tako trebao ispasti a ja sam ti grozan kritičar inače i za sebe i za druge, zato molim boga da me se ne pita direktno za sud jer, kako kaže moj muž, bolno sam iskrena....Ptice umiru opjevajuči... ne tjeraj me da gledam onu sapunicu sa onim meni NEsimatičnim glumcem...reci mi poantu pls...

Ne sjećam se svih detalja ali misli da je Megi napila   svoga muža i ovaj, makar nije htio dijete s njom - omaklo se. Pa Nova je blizu nećeš trebati baš takav izgovor, pa crvena čipkica i tamo negdje krajem 9. ili početkom 10. mjeseca Filip će dobiti sestricu.

ha ha ha, znači tako, na prevaru!!! imam jednu otegotnu okolnost, muž mi ne pije nikad nikad nikad...a čipkice he he, dovraga imam jedino što me buni je to što u 35-oj godini možda nije dovoljno samo jedna greška za zatrudnjeti...no valja pokušati Wink
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 13:00
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

mozda nisan munjena(upitno),ali zaboravna jesan,platna zaboravi komentirat,prekrasna dva komada si napravila,cekamo ostataksmile141

ma ne sekiraj se, nije bitno što ih nisi komentirala, nitko ne traži konstantno hvaljenje, barem meni to ne znači puno, radije cjenim iskrenost smile102, a vezano za mama-ja vezu, pravi si Sherlock Holmes beba...
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 13:03

Ne sjećam se svih detalja ali misli da je Megi napila   svoga muža i ovaj, makar nije htio dijete s njom - omaklo se. Pa Nova je blizu nećeš trebati baš takav izgovor, pa crvena čipkica i tamo negdje krajem 9. ili početkom 10. mjeseca Filip će dobiti sestricu. [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />
ha ha ha, znači tako, na prevaru!!! imam jednu otegotnu okolnost, muž mi ne pije nikad nikad nikad...a čipkice he he, dovraga imam jedino što me buni je to što u 35-oj godini možda nije dovoljno samo jedna greška za zatrudnjeti...no valja pokušati [IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />

Čuj, a možda kad se sjetiš posla koji te čeka i ti se barem privremeno ohladiš ali samo mjesec - dva, nije 40-a baš tako blizu ima puno NG, rođendana,imendana...garaža, stepenica, tavana.....
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 13:09

ha ha ha, znači tako, na prevaru!!! imam jednu otegotnu okolnost, muž mi ne pije nikad nikad nikad...a čipkice he he, dovraga imam jedino što me buni je to što u 35-oj godini možda nije dovoljno samo jedna greška za zatrudnjeti...no valja pokušati Wink

navodno, sto si starija, lakse zatrudnis, a vrlo cesto i "uduplo"... visestruke ovulacije i tako to...  (za ono prvo mogu potvrditi iz vlastitog iskustva, na srecu nije nam se "omaklo" i ovo drugo.. Big%20smile iako u familiji imamo nekoliko takvih slucajeva, sve duplici poslije 35, pa me bilo frka LOL...)
pa ti probaj...

btw., super novi radovi, tanjur je mrak,  ikona je prelijepa (ali mi je cak bila mozda i mrvicu  ljepsa u prvoj verziji...), slikice preslatke...
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 13:22
Originalno poslano od člana branka202 branka202 napisao:

navodno, sto si starija, lakse zatrudnis, a vrlo cesto i "uduplo"... visestruke ovulacije i tako to...  (za ono prvo mogu potvrditi iz vlastitog iskustva, na srecu nije nam se "omaklo" i ovo drugo.. Big%20smile iako u familiji imamo nekoliko takvih slucajeva, sve duplici poslije 35, pa me bilo frka LOL...)
pa ti probaj...

btw., super novi radovi, tanjur je mrak,  ikona je prelijepa (ali mi je cak bila mozda i mrvicu  ljepsa u prvoj verziji...), slikice preslatke...

Pljuc, pljuc, pljuc...baš mi u duplo nebi trebalo, ali još jedna bebeica, hmmm, baš bi curicu, ali promjenit ćemo temu, nismo na rodi nego na cvijetiću...
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 13:39
Evo pijat ili ti ga tanjur popravljen...

Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 13:57
platna smile70.......bravo..........
btw. i ja zeljela curicu...pa nakon 11 godina dobila opet sina......neka....sad mi je drago
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 14:33
platno sa saonicama mi se jako svidja, a tanjur mi je neobican, stoga lijep. uvijek volim nesto sto je neocekivano od onog koji radi, drugacije nego sto bi to ocekivala da napravi :)
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 15:27
smile43 Nikom se ne sviđaju moji anđelčići, a SAMA sam im crtala haljine jer krajeva haljina nema na salveti, i ni ne vidi se prelaz sa salvete na platno i imaju zlatne zvijezdice aaaaaaaaaaaaaaa Cry aaaaaaaaaaaaaaaCry , a ja baš ponosna na njih. Očito je motiv tokiko puta viđen da vam je dosadio...selim se u Zimbabve smile220
Na vrh
gortyna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 173
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gortyna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 17:57
odmah  sam otrcala pogledati jos jednom andjele
daj zezas, stvarno si sama haljinice napravila
pa ispalo je genijalno, uopce se ne kuzi da si im dodavala haljine,
supeeeeeeeeeeeeer
to sad vec nije samo hobi nego prava, pravcata umjetnost Clap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 61>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.