SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 61> |
Korisnik | ||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
joj hvala ti, baš mi je to trebalo, ljubim te...vidiš, sve češće decoupage nije ljepljenje nečega kako ga pojedini ljudi tumače... Hvala Gortyna, stojim na usluzi zbog ovakvog komentara ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
|
Tanjur je pre-prekrasan!
I platna su mi super, ja ne kužim di si nadodavala haljine, izgleda mi ko original. Da ne velim i ta tamna podloga...... svaka čast!
|
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
![]() ![]() |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
Thanx Darlina, trudim se, zaista! ![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Tanjur mi je zaista poseban
![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Sve ti je prekrasno, a tanjur posebno jer nešto u tom stilu još nismo vidjeli
|
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
sunce, evo i mene da se pridružim curama...tanjur je stvarno poseban, drugačiji od viđenih
![]() |
||
![]() |
||
|
Hippy, otok i miško hvala vam curke moje, ako sam nekog izostavila sorry...
tanjur sam radila sa listićima, malo sam se bojala da ne dođe pre pre šareno za moj ukus ali je u biti podiglo malo smeđu i zlatnu...sve što ga više gledam i meni se sve više sviđa... |
||
![]() |
||
|
Nisam baš nešto učinkovita ovih dana...evo što napravih...
||
![]() |
||
|
tanjur je poravnat, okviri su u živo tamno crveni a ne smeđi..a anđelčoći su šljokasti i irizirani, a ova posudica sa narcisom je mala staklena vaza u kojoj od frendice mama kupuje vrhnju i sad mi svaki tjedan nosi po jedan komad, želi isključivo proljetno cvijeće na njima...
|
||
![]() |
||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|
novi tanjur je preprekrasan, kao i svjecnjak sa andjelcicima (to je svjecnjak, zar ne)
naravno i ovo drugo nije manje vrijedno zato nemoj govoriti da si bila neucinkovita
![]() bravisimo
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
jos jedan prekrasni tanjur kod tebe.anđelcici su mi neopisivo preslatki.i da dodam,iz osamsto puta nebi uspijela onako lijepo nacinit rubove haljina,kao sto je gortyna rekla,ljubice prava si umijetnica
![]() |
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
Lopoč zar ne, suuuupeeeeer, a tek angelice jooooooj divota. Ma što je svima nama, ludi smo za anđelima i pravo nam budi kad su preslatki
![]() |
||
![]() |
||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
|
ajme ovaj tanjur pola zlatni pola smeđi ti je prepreprekrasan.
|
||
![]() |
||
|
hvala ti puno gortyna, da samo vidiš kakav je svječnjak uživo...pici, pici, to sam napravila za svog anđela... |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
sunce, tanjur ti je famozan!!! sve je lijepo bez daljnjeg, ali tanjur mi je baš mljac
![]() super!
|
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Baš sam se jutros pitala a gdje si ti... nekakvo zatišje na vidiku.. a ono stavila nove radove.. super!
Za sada cvjeteke nešto ne doživljavam ali svakakve vrste anđela naporosto gutam.. a ti to radiš fantastično!! |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
super tanjur, ali angeleki su najlijepsi...di si ih uzela???...bravo,,,visid kako rastes !!!!!!
|
||
![]() |
||
|
Grazie cara!!! ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |