SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 61> |
Korisnik | |||||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
novi tanjur je preprekrasan, kao i svjecnjak sa andjelcicima (to je svjecnjak, zar ne)
naravno i ovo drugo nije manje vrijedno zato nemoj govoriti da si bila neucinkovita
![]() bravisimo
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Sponzorirani linkovi | |||||
![]() |
|||||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
||||
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||||
tanjur je poravnat, okviri su u živo tamno crveni a ne smeđi..a anđelčoći su šljokasti i irizirani, a ova posudica sa narcisom je mala staklena vaza u kojoj od frendice mama kupuje vrhnju i sad mi svaki tjedan nosi po jedan komad, želi isključivo proljetno cvijeće na njima...
|
|||||
![]() |
|||||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||||
Nisam baš nešto učinkovita ovih dana...evo što napravih...
|||||
![]() |
|||||
||||
Hippy, otok i miško hvala vam curke moje, ako sam nekog izostavila sorry...
tanjur sam radila sa listićima, malo sam se bojala da ne dođe pre pre šareno za moj ukus ali je u biti podiglo malo smeđu i zlatnu...sve što ga više gledam i meni se sve više sviđa... |
|||||
![]() |
|||||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||||
sunce, evo i mene da se pridružim curama...tanjur je stvarno poseban, drugačiji od viđenih
![]() |
|||||
![]() |
|||||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
||||
Sve ti je prekrasno, a tanjur posebno jer nešto u tom stilu još nismo vidjeli
|
|||||
![]() |
|||||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||||
Tanjur mi je zaista poseban
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Thanx Darlina, trudim se, zaista! ![]() |
|||||
![]() |
|||||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
||||
![]() ![]() |
|||||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|||||
![]() |
|||||
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
||||
Tanjur je pre-prekrasan!
I platna su mi super, ja ne kužim di si nadodavala haljine, izgleda mi ko original. Da ne velim i ta tamna podloga...... svaka čast!
|
|||||
![]() |
|||||
||||
joj hvala ti, baš mi je to trebalo, ljubim te...vidiš, sve češće decoupage nije ljepljenje nečega kako ga pojedini ljudi tumače... Hvala Gortyna, stojim na usluzi zbog ovakvog komentara ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
odmah sam otrcala pogledati jos jednom andjele
daj zezas, stvarno si sama haljinice napravila
pa ispalo je genijalno, uopce se ne kuzi da si im dodavala haljine,
supeeeeeeeeeeeeer
to sad vec nije samo hobi nego prava, pravcata umjetnost
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
||||
platno sa saonicama mi se jako svidja, a tanjur mi je neobican, stoga lijep. uvijek volim nesto sto je neocekivano od onog koji radi, drugacije nego sto bi to ocekivala da napravi :)
|
|||||
![]() |
|||||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
||||
platna
![]() btw. i ja zeljela curicu...pa nakon 11 godina dobila opet sina......neka....sad mi je drago |
|||||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Evo pijat ili ti ga tanjur popravljen...
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Pljuc, pljuc, pljuc...baš mi u duplo nebi trebalo, ali još jedna bebeica, hmmm, baš bi curicu, ali promjenit ćemo temu, nismo na rodi nego na cvijetiću... |
|||||
![]() |
|||||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
||||
navodno, sto si starija, lakse zatrudnis, a vrlo cesto i "uduplo"... visestruke ovulacije i tako to... (za ono prvo mogu potvrditi iz vlastitog iskustva, na srecu nije nam se "omaklo" i ovo drugo..
![]() ![]() pa ti probaj...
btw., super novi radovi, tanjur je mrak, ikona je prelijepa (ali mi je cak bila mozda i mrvicu ljepsa u prvoj verziji...), slikice preslatke...
|
|||||
![]() |
|||||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
||||
Čuj, a možda kad se sjetiš posla koji te čeka i ti se barem privremeno ohladiš ali samo mjesec - dva, nije 40-a baš tako blizu ima puno NG, rođendana,imendana...garaža, stepenica, tavana..... |
|||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |