Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 89>
Korisnik
Poruka
roberta View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 74
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje roberta Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 10:18
Miškopiško, ja sam imala taj sprej (doduše ne znam gdi sam ga kupila) ali mi nije bio baš nešto, jer se stalno začepio i nikad nisu šljokice bile ravnomjerno raspoređene Confused
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 10:19
bilo ga je prosli tjedan u merkatoru. kupila sam zlatni i taj sa sljokicama za frendicu. cijena mislim da je nekih 20 kn tak nekaj.
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 10:30
e, sad još da se i kod nas otvori Mercator...sljedeći tjedanSmile
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 11:03
pogledaj tamo gdje su bozicni ukrasi. dolje na polici imas dvije varijante i mozes ih u poklopcu isprobati samo pazi da ne spricas previse :)

imas i u chemacou samo ne znam koliko to tamo kosta.
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 11:05
thanks...Smile
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 11:34
ivona777,listek,esmeralda samo da vas obavjestim da salvete nisu jos stigle.

Na vrh
listek View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 10
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje listek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 14:57
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

ivona777,listek,esmeralda samo da vas obavjestim da salvete nisu jos stigle.

Confused Nadam se da budu.
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 16:21
meni se vratila darlina posiljka uz napomenu - obavjesten nije podigao posiljku :(
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 18:13
ok,stigle salvete, a ja po obicaju ne znam cije su....nema nasimkaaaaaaaaa

dakle hvala nekome iz STOBREČA

i hvala dijani iz ZAPREŠIĆA

ivona 777 jos nisu stigle
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 19:20
Jassi... mislim da je Listek iz Zaprešića!1

Gogs... gdje si nabavila palčicuuuuu..otkrij mi tajnu!?
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 19:30
a ja,po obicaju,zaboravila napisat ko saljeEmbarrassed..ja san iz stobreca..tako da znate ivona i listek.ostale kojima sam slala znaju..smile78
Na vrh
listek View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 10
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje listek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 20:45
kaća - salvetice stigle
jassi - napokon podignute

Cure preekrasne su! Hvala vam.
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 21:15
jassi stigle su mi salvete.puno hvala.Wink
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 21:17
hippi,stigle su mi i tvoje salvete.hvalaWink
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 21:50
supac mila
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2008 u 08:36
Originalno poslano od člana goga-zg goga-zg napisao:

hippi,stigle su mi i tvoje salvete.hvala[IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />

ajd..fala bogu, konačno
Na vrh
darla View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 100
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje darla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2008 u 12:08
Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

meni se vratila darlina posiljka uz napomenu - obavjesten nije podigao posiljku :(

Ne kužim kako? Confused
Ja nisam dobila nikakvu obavijest, a i sve druge pošiljkice su mi stizale bez problemaCry
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2008 u 12:12
darla, slala sam ti preporuku, pa onda pokusaju uruciti i vrate. nis prepakiram i saljem opet ili se dogovorimo pa ti dostavim (nije da zivis na kraju grada, btw mislih da si u spanskom jer tamo ima istoimena ulica). :)
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2008 u 12:22
Originalno poslano od člana spring spring napisao:

Jassi... mislim da je Listek iz Zaprešića!1Gogs... gdje si nabavila palčicuuuuu..otkrij mi tajnu!?

Turbo limač na kraju grada tamo je kupljena. Dobila sam je
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2008 u 12:26
stigle su salvete iz:Zagreba,Rijeke i Zaprešića.

poslano danas:esmeraldi i ivoni777,jesam li koga zaboravila?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,863 sekundi.