Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 89> |
Korisnik | |
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ivona.... a jesu stigle moje?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
tko nebi bio.
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
hehehe rekla sam ti....malo viska za nadolazece blagdane, nadam se da si zadovoljna
|
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Hvala!Nadam se da ću brzo ozdraviti!Jassi,dobila sam tvoje salveta i jako su me obradovale!
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ivona sam se ti izljeci i ozdravi, salvete nece pobjeci, javi kad dobijes moje jer su na preporuku da se ne vracaju
kiss za ozdravljenje
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Ninochka... očekuj i sutra papirić od stričeka poštara.. ak taj već nije moj!
|
|
![]() |
|
Ivona 777.. sa mo se ti liječi.. salvetice nam već stigneš poslati!!
![]() |
|
![]() |
|
drage cure!nikom nisam poslala salvete jer sam jako bolesna.ležim u krevetu,a samo kad moram na wc se dignem iz kreveta ili nešt važno.oćete mi oprostiti?
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
curke, stigla mi je necija preporuka, sutra cu ju podici jer danas zaista ne stignem do poste. kad ju dignem,javim i cija je :) unaprijed fala :)
|
|
![]() |
|
kiss
|
|
![]() |
|
Jassi.. stigle su salvete!!
hvala puno!! |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
stigle su salvete iz:Zagreba,Rijeke i Zaprešića.
poslano danas:esmeraldi i ivoni777,jesam li koga zaboravila? |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Turbo limač na kraju grada tamo je kupljena. Dobila sam je |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
darla, slala sam ti preporuku, pa onda pokusaju uruciti i vrate. nis prepakiram i saljem opet ili se dogovorimo pa ti dostavim (nije da zivis na kraju grada, btw mislih da si u spanskom jer tamo ima istoimena ulica). :)
|
|
![]() |
|
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Ne kužim kako?
![]() Ja nisam dobila nikakvu obavijest, a i sve druge pošiljkice su mi stizale bez problema
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
ajd..fala bogu, konačno ![]() |
|
![]() |
|
supac mila
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
hippi,stigle su mi i tvoje salvete.hvala
![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
jassi stigle su mi salvete.puno hvala.
![]() |
|
![]() |
|
listek ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 10 |
kaća - salvetice stigle
jassi - napokon podignute
Cure preekrasne su! Hvala vam.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |