Moji radovi-sve na jednom mjestu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 9> |
Korisnik | |
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Za desetak dana će biti još bolji i mekši (ako ih ne pojedeš u međuvremenu ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Dada - kolačići su prepreprepredivni!!!!!!!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I da te pitam - otkuda ove afro salvete???? ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Dobila sam ih iz Njemačke. |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Odlične su - i baš bi se u moj dom uklopile..
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Ovo je moj adventski vjenčić za stol (mogao bi i na vrata)...nema svijeće, jer imam još jedan od prošle godine. Jako sam zadovoljna, sama sam ga napravila i baš mi je krasan.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Super je dada.. meni se sviđa!!
|
|
![]() |
|
rena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 767 |
i meni se svidja,lijep je
|
|
![]() |
|
rena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 767 |
evo i mojih radova, danas svjeze peceni
![]() sutra nastavak slijedi |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
mljac, kakvi radovi...... obožavam ove kolačiće s pekmezom....joj, sad sam odmah gladna....rena daj pošalji jednog, dva, desetak...
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Mljaccccccc
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
jaa bi malloo
|
|
![]() |
|
Reno, mljac, mljac...
|
|
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
mmmmm i ja bih.....eto bas nisi fer..........a ja taaaaako volim papati....
![]() a vjenčić ti je prva liga.....bravo |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Ja sam opet pekla medenjake...ovaj puta ću ih prodati kolegicama s posla...moram malo nadoknaditi troškove oko izrade Božićnih ukrasa.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Odmah sam gladna... kak ovo dobro izgledaaa
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
njami njami,tako su primamljivi,ja obozavam slatko!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
radovi su ti predivni
![]() |
|
![]() |
|
Prije dvije godine izradila sam ove jaslice uz tehničku podršku MM (bušenje, šarafanje stranica)...figurice su kupovne. Zapravo, ideja je bila sasvim drugačija, ali ovako mi je još ljepše nego onako kako sam zamislila.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ovo je fantazija, štala ima i kat sa stepenicama, ma fenomenalno....nemam riječi....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |