Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 89> |
Korisnik | |
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
čuj mene....NE ljubičice...MAĆUHICE
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ko kolko mi košta?? načete salvete?? |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Malo mi je mozak već na godišnjem pa sam zaboravila, koliko ti koštaju???
![]() |
|
![]() |
|
provjerit ću...btw, one ljubičice imam dvije... i to obje načete...
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
znas kaj ja bi jos onih kasiranih ak najdes, javis mi miskopisko pls
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
da, draga prijavljujem da nisam ni spavala, malo sam dremnula i nastavila od5, da do 6 pozavrsavam prvi dio........
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
noćna šihta ??????????
|
|
![]() |
|
evo meeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
ajd ajd!onda vam laka noć!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Valjda peku kolačiće, peru prozore...idemo čoriti pa pa
![]() |
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
ej ljudi di ste????????????????????
|
|
![]() |
|
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Dobila salvetice branka202, puno hvala!
Došla mi je i jedna preporuka, idem ju danas podići pa javim tko je taj bio
![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
jazz, cekamo tvoje slikice
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
listek hvala na prekrasnim salvetama..jesu tebi moje stigle?miskopisko tebi jos jednom,najljepsa hvala na platnima..
![]() |
|
![]() |
|
Jazz ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 75 |
Listek stigle su mi salvetice napokon
![]() tete, radila sam nesto ovih dana, uskoro otvaram svoj kutak sa slikama, cim uhvatim malo vremena ... pozdrav svima , izvin`te sto me nema.. obaveze obaveze same bladi obaveze.... |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
ozdravi brzo
![]() |
|
![]() |
|
kiss kiss
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
spring, to je stiglo od tebe, no stigla sam pred zatvaranje poste pa moram danas opet :(
|
|
![]() |
|
jassi, stigle su mi tvoje salvete! hvala i na extra komadima
![]() |
|
![]() |
|
Ako se zoveš gospođica Ivanka onda jesu!Hehe!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |