Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 89> |
Korisnik | |
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ej ljudi di ste????????????????????
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Valjda peku kolačiće, peru prozore...idemo čoriti pa pa
![]() |
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
ajd ajd!onda vam laka noć!
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
evo meeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
noćna šihta ??????????
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
da, draga prijavljujem da nisam ni spavala, malo sam dremnula i nastavila od5, da do 6 pozavrsavam prvi dio........
![]() |
|
![]() |
|
znas kaj ja bi jos onih kasiranih ak najdes, javis mi miskopisko pls
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
provjerit ću...btw, one ljubičice imam dvije... i to obje načete...
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Malo mi je mozak već na godišnjem pa sam zaboravila, koliko ti koštaju???
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ko kolko mi košta?? načete salvete?? |
|
![]() |
|
čuj mene....NE ljubičice...MAĆUHICE
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ko dijeli salvete?? ne kontam?? je tarzan...ja cem kasirana mala platneka...kakve ljubicice dijelis koka?
|
|
![]() |
|
juhuuuuuuuuuu nismo kafu popileeeeeeeeeeeeeeeee...ok opet ne znam ko je trazio i ko djeli macuhice...joj kak mi je lepo s vama....lalalalala
|
|
![]() |
|
jassi, draga...idemo od početka...neki dan si napravila zdjelicu (ili tacnicu) ne sjećam se više...sa motivom maćuhica...onda si rekla da te salvete više nemaš, a da imaš jednu policu u hodniku koju bi htjela ukrasiti tim motivom...onda sam ja rekla da ću pogledati jer sam svojevremeno imala cijeli paket ovih salveta...rezultat mog pregledavanja su dvije načete salvete...
ajmo malo koncentracije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ma haaaaaaaaaa....ali nismo govorili za tu salvetu...bar ne ja plavusa, vec za onu kaj je na kutijici u obliku srca...jezus marija trk svi po dupli kafu
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ja već popila i opet ništa...još uvijek spavam!
|
|
![]() |
|
ja popila duplu i ne mogu se baš pohvaliti da mi je pomogla
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nema frkice
|
|
![]() |
|
ej ljudi evo i mene!ja ozdravih
![]() |
|
![]() |
|
malo kašljem ali ništ strašno
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |