SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 61> |
Korisnik | ||||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Jel stigao poštar sa mojom koverticom?????
|
||||
![]() |
||||
Sponzorirani linkovi | ||||
![]() |
||||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|||
Neeee ![]() |
||||
![]() |
||||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|||
zar je to moguce, ne mogu vjerovati
![]() pa sta radi postar tada, sjedi negdje u kaficu i grije se
|
||||
![]() |
||||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|||
zaista neznam što rade ti poštari, ali samo off the record , imamo tri poštara koja sveukupno neznam da li imaju 60 godina i jedan nakon smjene u pošti razvozi pizzu za lokalnu pizzeriju, ma smijeh zaista...osječam se k'o u Texasu, ujutro šerif, popodne svečenik a po potrebi veterinar i svečenik!!!
|
||||
![]() |
||||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|||
Jooj pa zar ima i toga!!
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
A što reć, bojim se otiči kod lokalnog zubara pa ne naletim na njega u bijelok kuti sa klještima u ruci he he
|
||||
![]() |
||||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|||
Cure su već gore ovo komentirale dovoljno , Svi smo se doma popišali od smijeha
![]() |
||||
![]() |
||||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|||
Baš su ti krasni tanjurići.. ovaj s motivom sunca je baš pepi!!!
![]() To su drveni tanjuri i radila si odozgora? |
||||
![]() |
||||
|||
hej jutro, da to su mali drvini tanjuri, našla sam ih u Merkatoru, super je raditi na glatkom drvu...Radim odozgo zato što nemam sreće naći prozirne tanjure. |
||||
![]() |
||||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|||
jel dosla posiljka?
|
||||
![]() |
||||
|||
ha ha ha, jel se ti šališ...pročitaj gore što sam pisala o mojim poštarima...prije 13 ga se ne može ni vidjeti. |
||||
![]() |
||||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|||
baš sam jučer gledala te tanjuriće u Mercatoru i mislim si jesu to ti tvoji?
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|||
Puna si inspiracije, a ovi tvoji dvobojni tanjuri su mi posebno lijepi!!!
Vidim da si i ti počela naglašavati pojedine motive, moram se složiti da se to i meni sviđa na pojedinim stvarima.
![]() ![]() Bravo
|
||||
![]() |
||||
|||
ma da to su ti tanjuti...i jesu preskupi ali nisam nikad radila na drvu pa sam si ih prijuštila...to su poklončići pa onda neka... |
||||
![]() |
||||
|||
hvala ti proljeće...moram ti priznati da i nemam baš inspiracije u zadnje vrijeme ali ako vam se radovi sviđaju to je već pola puta ka vračanju inspracije u moju kuću... |
||||
![]() |
||||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|||
i ja sam bila na granici da ih uzmem, al sam se povukla
![]() |
||||
![]() |
||||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|||
Ako ovo nije inspiracija, kako to onda izleda kada dobiješ napad isnpiracije???
Ma šalim se, i to sam već doživjela kod tebe...
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|||
To sam baš i ja pomislila..... ![]() ..a tanjurići su baš preslatki...posebno mi se sviđa to naglašavanje dijelova motiva sa dodatnom intervencijom ![]() |
||||
![]() |
||||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|||
Sunašce redoviti pratim tvoja prekrasna djela, ali ne hvalim te stalno da se ne uobraziš, ali zbilja je sve predivno - forza Fiume
|
||||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |