Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 89> |
Korisnik | |
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
franjice to su platna koje sam ja naručila preko jedne poznanice izvan granica Hrvatske...napeta platna...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
ajmo curice, pomoć, sviđaju mi se platna i kako ja uvijek imam više hrabrosti engo pamet, molim objašnjenje, platna su napeta ilus su onako "kao krpa", da, dje su to stigla platna...
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ma tvoje kaj si mi poslala su kod ninochke, tak si mi rekla, no ovu sa čajem nisam tražila jer mi nijetrebala a sad treba pa mi ju pliz stavi sa strane i da DOŠLA PLATNA!!!!!
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Bubamara, zar ti nisam poslala ovakvu: ![]() Ak ti paše idem potražiti dal ih još imam, pa ti javim ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ok kad se rijesim tonceka kopam salvete, kiss
|
|
![]() |
|
je je pliiiizzz, ma nisu mi tad trebale pa mi nije ni palo na pamet pogledat....tenks....sutra idem po paket, pa ti dofuram platna kad ti bu pasalo....
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
a zakaj nisi kopala kod mene, imam ja mislim neke, kaj da ti potrazim sutra i javim?
|
|
![]() |
|
lijepo bih molila ako netko ima salvetu s motivom čaj, onako tipa šalica, čajnik ili nešto slično...pliiiiiiizzzzzzzzz
|
|
![]() |
|
ok koka, ak naletis na plave uzmi paket i salji i uzmi mi paket roza i salji , ja saljem pare
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Ninočka -
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
hej jassi, hvala na salveticama, super su, zaista...
na žalost plavih anđelka nema pa se moramo zadovoljiti samo sa roza...
|
|
![]() |
|
ivona 777 da li si mi poslala salvete...posto ih cekam sad vec skoro 2 tjedna, ili da ih ne cekam ????
cnce Ri -stigl esalvete--hvala ti puno, ako ces uzeti i plave angeleke preporucam se..thx- nadam se da ti se svidjela bozicna koverta, meni ova je ...jakooooooooooooooooooooo
|
|
![]() |
|
hej super da je stiglo
o znaci i ja cekam salvete....jupi....jos nista nije stiglo
|
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Ja sam danas poslala salvete nekima jer u poštarski kaslić sve nije stalo!
|
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
di ste svi?????
![]() |
|
![]() |
|
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Jassi, dobila sam tvoje salvete!
Hvala ti
![]() |
|
![]() |
|
hvala!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
![]() |
|
rose može li od tih dviju salveta po dvije?
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
rose meni ove zadnje dvije
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |