spring - moje decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 15> |
Korisnik | ||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
dajte nam jeftine kutijeeeeeeeeeeeeee
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
... da samo kaj te tete su sada na godišnjem pa ih nema na forumima ![]() ![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
daj obavijesti i kolika je cijena
|
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Bubamaro.. to je Koprivnički ili Križevački trgovački centar.. poput Konzuma.. raširen je po središnjoj Hrvatskoj ali ne znam dal ga ima u Zg?
Trebale bi tete iz Koprivničko-križevačke županije prolutati svojim centrima... |
||
![]() |
||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|
meni je Gita najveca "faca"
![]() super su slike
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
a kaj je ktc?? |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
joj, gita je super!!!
|
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Pooh se ponavlja jer ipak je on za njih sada "faca"!!
|
||
![]() |
||
|
Pošto sam ja okružena s kikačima evo još nešto za njih...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
predivni radovi!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Jassi, SunceRi, proljeće, gortyina... hvala vam najljepša!!
|
||
![]() |
||
|
Kutije sam kupila u KTC-u.. ali ovih pravokutnih nema više.. ak budu dobili obavjestim vas!! |
||
![]() |
||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|
sve tri kutije su lijepe, svidjaju mi se ovi njezni tonovi
a slikice ce sigurno obradovati djecicu kojoj su namijenjene
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Ma kažem ja da još uvijek spavam a i naočale nosim!!!
Nije mi lako, treba danas ostati budan na poslu
![]() |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
ova zadnja dva su ti na platnu, pogledaj robove... |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Kutije su ti prelijepe...
A gdje ih samo nabavljaš, ako nije tajna???
Na čemu su rađena ova zadnja dva rada???
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Odličan 5 |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
Wooow ženice, shabby kutije su ti super...a dječje baš vidim u Filipovoj sobici hi hi hi...
|
||
![]() |
||
|
a jao prva kutija je mraaaaakkkkk-prekrasna
|
||
![]() |
||
|
I još malo...
![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |