SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 61> |
Korisnik | |
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lipa moja pa kade si ti? Hvala ti na komplimentima, baš me uveseli svaka lijepa riječ. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predini radovi!
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
evo nešto sitno od mene, u pomanjkanju vremena i volje i nakon poklona za božić malo sad si uzela godišnjeg i uživala i u drugim stvarima...
![]() ![]() nastalo je još par sličica ali su u međuvremenu poklonjene a fotić nije bio u pogonu, šteta... |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
preslatko draga,i naravno da je steta sto sve nisi slikala...
![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
divne su, ova prva ce sigurno krasiti sobu neke djevojcice
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno,preslatko,...
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Sunčeko, baš sam uživala čituckajući... ne znam što mi je ljepše, oni posve, posve jedinstveni tanjuri ili , da, ipak sunčeko, naglašeno sunčeko i onda na prvom mjestu anđeleki, stvarno su posebni, sad me ipak uhvatilo da dovršim nećakinjin tanjur... fala
|
|
![]() |
|
bit će drugi put, ljube i tebi sto ![]() |
|
![]() |
|
hvala ti gortyna, već par dana i krasi, Petra od Filipa frendica iz vrtića koja je bila dugo u bolnici obožava Jagodicu Bobicu |
|
![]() |
|
Hej Franjice, hvala ti puno na komplimentima, nadam se da je toliko slatko kao što i pišu svi... |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Hej draga, jesi ti još zainteresirana za onog angeleka?
Da šaljem ili ne? ![]() |
|
![]() |
|
Hej, šalji ga kokice moja, jedva čekam da dođe...aj mi na mail pošalji veći sliku da uživam dok ne dođe!!! |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Evo ti sve što bi došlo u obzir za dečke... pa izaberi...iako sam ti cijelo vrijem čuvala ovog prvog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ajme, tek sam sad vidjela da si rekla na mail
![]() sorry...... A ovaj treći ima rozi šalić...pa možda ipak nije prigodan ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
joj svaki put se sva raznjezim od angeleka.....sunce bu ti jako lepi znas.....neg kaj je s violinom, trebas ili ju dalje saljem-sliku?
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
E što nas Hippy još uvijek rajca sa angelekima
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
daj reci....
|
|
![]() |
|
Pa jel me žena lijepo pitala ![]() |
|
![]() |
|
dadada...je...aha
|
|
![]() |
|
Pa dobrog si čivala, za prvog smo se dogovorile!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |