Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 89> |
Korisnik | |
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ti bokca...znači ipak postoji kvaka ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Cureke, ja nemrem u subotu...imamo sastanak Udruge.... Jassi, hoćeš da skupa kupimo antisklerin ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
kakve...nikaj nisam citala...daj napisi kaj izvoljeva...ajde...
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
e cure i dobro pročitajte upute oko salveta kakve moraju biti...
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
može, ja sam za!!!
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
narafski buba moja pocerka...ovak, akcija fotkanja salveta do vikenda-duplica, sam aj ak nemam do vikenda citac netko od vas dve bu mi skinul fotke i saljemo upit....mozeeeeeeeeee
bubo i hippy ajmo akcija
nedjelja ne igra, ali u subotu mozemo kod jedne se nac-hippy ili ja i vidjet kaj saljemo, objasnimo zeni da bumo poslale u jednom paketu i da ona nama posalje u jednom i kraj
|
|
![]() |
|
Hvala ti Brankić na linkiću ![]() |
|
![]() |
|
Jassi...pa ona nam je ko kćer ![]() ![]() |
|
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
cure, vrlo je jednostavno i zenska je stvarno ljubazna, samo joj posaljite link svojih duplica pa ce ona izabrati, onda isti broj vi izaberete i to je to. sretno!
![]() |
|
![]() |
|
Oču i ja!!!!!!
|
|
![]() |
|
super idea, moze, ja sam dala frendici link kaj dobro dojc govori i pise dfa prouci sistem, pa mozemo skup...yess
|
|
![]() |
|
Ajmo joj skupa poslati naše dupliće.....pa onda skupa naručimo...troškovi pola-pola ![]() |
|
![]() |
|
bum joj pisala, a ja njoj posaljem link sa svojima jel?
ne stalak za bicikl, bas za tanjur sam vidjela, je da samplavusa, al imam i smedjih pramenova
|
|
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
kein problem, fraulein susi spricht auch sehr gut englisch... samo ti njoj fino pisi na engleskom, i ja sam se brzo prebacila s mog gastarbajterskog njemackog
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
tamo imaš stalak za bicikle, pa ako je jako veliki tanjur.....
|
|
![]() |
|
ma ja sam to negdje vidjela, a zvoni mi u katalozima tipa neckermaaa ili quelle i sl
|
|
![]() |
|
Pošalji nacrt...možda nađemo u ZG majstor akoji bi nam ti napravio
![]() Većina njih se ne želi s takvim sitnicama zamarati ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ja sam jednom dala napraviti stalak (nije bio za tanjur, nego za nešto nalik amfori) - ne znam kako se zovu ti majstori - oni koji rade željezne ograde, nacrtala sam mu kako da to izgleda i ispalo je dobro
|
|
![]() |
|
I ja ga tražim već mjesecima ![]() |
|
![]() |
|
ajme salvetaaaaaaaaaaaaaaaaaa,kak si dosla do nj....moj njemacki je nula
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |