Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 89>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 14:49
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

kakve...nikaj nisam citala...daj napisi kaj izvoljeva...ajde...

Ti bokca...znači ipak postoji kvaka
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 14:48
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

može, ja sam za!!! 

Cureke, ja nemrem u subotu...imamo sastanak Udruge....
Jassi, hoćeš da skupa kupimo antisklerin
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 14:48
kakve...nikaj nisam citala...daj napisi kaj izvoljeva...ajde...
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 14:47
e cure i dobro pročitajte upute oko salveta kakve moraju biti...
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 14:44
može, ja sam za!!! 
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 14:39
narafski buba moja pocerka...ovak, akcija fotkanja salveta do vikenda-duplica, sam aj ak nemam do vikenda citac netko od vas dve bu mi skinul fotke i saljemo upit....mozeeeeeeeeee

bubo i hippy ajmo akcija

nedjelja ne igra, ali u subotu mozemo kod jedne se nac-hippy ili ja i vidjet kaj saljemo, objasnimo zeni da bumo poslale u jednom paketu i da ona nama posalje u jednom i kraj
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 14:37
Originalno poslano od člana branka202 branka202 napisao:

cure, vrlo je jednostavno i zenska je stvarno ljubazna, samo joj posaljite link svojih duplica pa ce ona izabrati, onda isti broj vi izaberete i to je to. sretno! [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />

Hvala ti Brankić na linkiću
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 14:35
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

Oču i ja!!!!!!

Jassi...pa ona nam je ko kćer ..... viš kak nam je platna i tanjureke nabavila a i nesebično dijeli salvetice......ajmo je zeti u kompu?
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 14:35
cure, vrlo je jednostavno i zenska je stvarno ljubazna, samo joj posaljite link svojih duplica pa ce ona izabrati, onda isti broj vi izaberete i to je to. sretno! Wink
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 14:27
Oču i ja!!!!!!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 14:07
super idea, moze, ja sam dala frendici link kaj dobro dojc govori i pise dfa prouci sistem, pa mozemo skup...yess
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 14:05

bum joj pisala, a ja njoj posaljem link sa svojima jel?

ne stalak za bicikl, bas za tanjur sam vidjela, je da samplavusa, al imam i smedjih pramenova

Ajmo joj skupa poslati naše dupliće.....pa onda skupa naručimo...troškovi pola-pola
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 13:27
bum joj pisala, a ja njoj posaljem link sa svojima jel?

ne stalak za bicikl, bas za tanjur sam vidjela, je da samplavusa, al imam i smedjih pramenova
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 13:06

ajme salvetaaaaaaaaaaaaaaaaaa,kak si dosla do nj....moj njemacki je nula

kein problem, fraulein susi spricht auch sehr gut englisch... samo ti njoj fino pisi na engleskom, i ja sam se brzo prebacila s mog gastarbajterskog njemackog Wink
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 13:04
tamo imaš stalak za bicikle, pa ako je jako veliki tanjur.....
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 12:49
ma ja sam to negdje vidjela, a zvoni mi u katalozima tipa neckermaaa ili quelle i sl
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 12:45
Pošalji nacrt...možda nađemo u ZG majstor akoji bi nam ti napravio
Većina njih se ne želi s takvim sitnicama zamarati
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 12:42
Ja sam jednom dala napraviti stalak (nije bio za tanjur, nego za nešto nalik amfori) - ne znam kako se zovu ti majstori - oni koji rade željezne ograde, nacrtala sam mu kako da to izgleda i ispalo je dobro
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 12:37
Originalno poslano od člana lollypop lollypop napisao:

da li netko zna gdje bih mogla kupiti stalak za tanjur? [IMG]http://i41.tinypic.com/1p6irc.jpg" />nesto tipa ovoga pa sad u raznim varijantama.

I ja ga tražim već mjesecima    
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 12:36
ajme salvetaaaaaaaaaaaaaaaaaa,kak si dosla do nj....moj njemacki je nula
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.