Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6263646566 89>
Korisnik
Poruka
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 14:07
super idea, moze, ja sam dala frendici link kaj dobro dojc govori i pise dfa prouci sistem, pa mozemo skup...yess
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 14:27
Oču i ja!!!!!!
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 14:35
cure, vrlo je jednostavno i zenska je stvarno ljubazna, samo joj posaljite link svojih duplica pa ce ona izabrati, onda isti broj vi izaberete i to je to. sretno! Wink
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 14:35
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

Oču i ja!!!!!!

Jassi...pa ona nam je ko kćer ..... viš kak nam je platna i tanjureke nabavila a i nesebično dijeli salvetice......ajmo je zeti u kompu?
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 14:37
Originalno poslano od člana branka202 branka202 napisao:

cure, vrlo je jednostavno i zenska je stvarno ljubazna, samo joj posaljite link svojih duplica pa ce ona izabrati, onda isti broj vi izaberete i to je to. sretno! [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />

Hvala ti Brankić na linkiću
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 14:39
narafski buba moja pocerka...ovak, akcija fotkanja salveta do vikenda-duplica, sam aj ak nemam do vikenda citac netko od vas dve bu mi skinul fotke i saljemo upit....mozeeeeeeeeee

bubo i hippy ajmo akcija

nedjelja ne igra, ali u subotu mozemo kod jedne se nac-hippy ili ja i vidjet kaj saljemo, objasnimo zeni da bumo poslale u jednom paketu i da ona nama posalje u jednom i kraj
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 14:44
može, ja sam za!!! 
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 14:47
e cure i dobro pročitajte upute oko salveta kakve moraju biti...
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 14:48
kakve...nikaj nisam citala...daj napisi kaj izvoljeva...ajde...
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 14:48
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

može, ja sam za!!! 

Cureke, ja nemrem u subotu...imamo sastanak Udruge....
Jassi, hoćeš da skupa kupimo antisklerin
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 14:49
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

kakve...nikaj nisam citala...daj napisi kaj izvoljeva...ajde...

Ti bokca...znači ipak postoji kvaka
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 14:50
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

cure, vrlo je jednostavno i zenska je stvarno ljubazna, samo joj posaljite link svojih duplica pa ce ona izabrati, onda isti broj vi izaberete i to je to. sretno! [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />

Hvala ti Brankić na linkiću

nicht zu danken... Wink

da, pazite da salvete budu cijele i ne zguzvane...
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 14:50

Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Hvala ti Brankić na linkiću [IMG]smileys/smiley17.gif" align="middle" />

nicht zu danken... [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />

da, pazite da salvete budu cijele i ne zguzvane...

Ma ne brineš....bum ih ja speglala
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 14:54
nije nikakva kvaka, samo zena skuplja salvete, ne za decoupage nego za kolekciju, pa zeli neostecene.. kod nekih pise ako mijenja 1:2 ili za "istovrsne", te su uglavnom pod "besonderheiten"..
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 15:11
no ona bi i proizvaodjaca da se napise...hmm to ne zman osim za one koje uzmem u paketu...ma bu probale pa da vidimo

joj dve kutije antisklerina prosim lepe
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 15:12
ne smiju biti oštećene, savinute na rubovima, moraju imati sve slojeve, bez mrlja i to je to uglavnom, ništa strašno....
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 15:13
e hippy da prijavim da sam dobila tvoje salvete, fala!! krasne su!!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 15:15
jassice tu imaš onu rozu salveticu s malom vilom kaj si jednom tražila a bila je sam plava se sjećaš?
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 15:23
iskreno, zena ima golemu kolekciju. bas gledah kaj ima i ima ih...idesh puno puno. jassi za tebe stoposto znam da imas one koje nema (hint azijska kolekcija) :)
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 15:29
evo zena lijepo odgovorila, no da ne prenosim cijeli mail koji bi morala prevoditi evo sto navodi:

nakon sto mi posaljete fotografije svojih salveta za razmjenu, oznacit cu one koje me zanimaju. takodjer cu primiti vas mail s naznacenim salvetama iz moje kolekcije duplikata za razmjenu koji vas zanimaju.

nakon sto od vas zaprimim posiljku sa salvetama koje sam odabrala, ustanovim njihovu kvalitetu i ocuvanost, poslat cu vam svoje duplikate. prije nego ustanovim kvalitetu i ocuvanost, salvete ne saljem, stoga ne zamjerite ako budete cekali dulje od nekog vremena koje je uobicajeno.

end.

stoga cure. jako jako pazite kaj saljete, jer ako je zguzvana, imalo ostecena, ima gresku u tisku, takve salvete ne prihvaca. :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6263646566 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.