Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 89> |
Korisnik | |||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
super idea, moze, ja sam dala frendici link kaj dobro dojc govori i pise dfa prouci sistem, pa mozemo skup...yess
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
||
Oču i ja!!!!!!
|
|||
![]() |
|||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
||
cure, vrlo je jednostavno i zenska je stvarno ljubazna, samo joj posaljite link svojih duplica pa ce ona izabrati, onda isti broj vi izaberete i to je to. sretno!
![]() |
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Jassi...pa ona nam je ko kćer ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Hvala ti Brankić na linkiću ![]() |
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
narafski buba moja pocerka...ovak, akcija fotkanja salveta do vikenda-duplica, sam aj ak nemam do vikenda citac netko od vas dve bu mi skinul fotke i saljemo upit....mozeeeeeeeeee
bubo i hippy ajmo akcija
nedjelja ne igra, ali u subotu mozemo kod jedne se nac-hippy ili ja i vidjet kaj saljemo, objasnimo zeni da bumo poslale u jednom paketu i da ona nama posalje u jednom i kraj
|
|||
![]() |
|||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
||
može, ja sam za!!!
|
|||
![]() |
|||
||
e cure i dobro pročitajte upute oko salveta kakve moraju biti...
|
|||
![]() |
|||
||
kakve...nikaj nisam citala...daj napisi kaj izvoljeva...ajde...
|
|||
![]() |
|||
||
Cureke, ja nemrem u subotu...imamo sastanak Udruge.... Jassi, hoćeš da skupa kupimo antisklerin ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ti bokca...znači ipak postoji kvaka ![]() |
|||
![]() |
|||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
||
nicht zu danken...
![]() da, pazite da salvete budu cijele i ne zguzvane...
|
|||
![]() |
|||
||
Ma ne brineš....bum ih ja speglala ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
nije nikakva kvaka, samo zena skuplja salvete, ne za decoupage nego za kolekciju, pa zeli neostecene.. kod nekih pise ako mijenja 1:2 ili za "istovrsne", te su uglavnom pod "besonderheiten"..
|
|||
![]() |
|||
||
no ona bi i proizvaodjaca da se napise...hmm to ne zman osim za one koje uzmem u paketu...ma bu probale pa da vidimo
joj dve kutije antisklerina prosim lepe
|
|||
![]() |
|||
||
ne smiju biti oštećene, savinute na rubovima, moraju imati sve slojeve, bez mrlja i to je to uglavnom, ništa strašno....
|
|||
![]() |
|||
||
e hippy da prijavim da sam dobila tvoje salvete, fala!! krasne su!!
|
|||
![]() |
|||
||
jassice tu imaš onu rozu salveticu s malom vilom kaj si jednom tražila a bila je sam plava se sjećaš?
|
|||
![]() |
|||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
||
iskreno, zena ima golemu kolekciju. bas gledah kaj ima i ima ih...idesh puno puno. jassi za tebe stoposto znam da imas one koje nema (hint azijska kolekcija) :)
|
|||
![]() |
|||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
||
evo zena lijepo odgovorila, no da ne prenosim cijeli mail koji bi morala prevoditi evo sto navodi:
nakon sto mi posaljete fotografije svojih salveta za razmjenu, oznacit cu one koje me zanimaju. takodjer cu primiti vas mail s naznacenim salvetama iz moje kolekcije duplikata za razmjenu koji vas zanimaju.
nakon sto od vas zaprimim posiljku sa salvetama koje sam odabrala, ustanovim njihovu kvalitetu i ocuvanost, poslat cu vam svoje duplikate. prije nego ustanovim kvalitetu i ocuvanost, salvete ne saljem, stoga ne zamjerite ako budete cekali dulje od nekog vremena koje je uobicajeno.
end.
stoga cure. jako jako pazite kaj saljete, jer ako je zguzvana, imalo ostecena, ima gresku u tisku, takve salvete ne prihvaca. :)
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |