Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 89> |
Korisnik | |||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ajd baš mi je drago i bježi sad u temu chat jer će nas zadavit kaj tu klaframo...
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
||
bolje je.
|
|||
![]() |
|||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
||
baš mi je žao, nadam se da ti je bolje...i tebi sve najbolje!!
|
|||
![]() |
|||
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
||
drage moje!dogodila mi se nesreca.dan prije badnjaka dobila sam upalu pluca.bila sam do jucer u bolnici.želim vam sretan božić i novu sa zakašnjenjem
|
|||
![]() |
|||
||
si vidla??? koji izbor.... a tek one kaj ne mijenja....ma predobro...
|
|||
![]() |
|||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
||
Wau.. kakve salvete!!!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
obratite pozornost na linkove na toj stranici, to su linkovi na slične stranice na kojima se mogu mijenjati salvete....joj branka, pusu ti šaljem!!!!! hvala za link....
![]() |
|||
![]() |
|||
||
jel da?? ma joj ja kad nekaj vidim i ak nije odmah nije nikak...volim sve odmah zbavit pa da sam mirna...
![]() |
|||
![]() |
|||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
||
Bubamaro.. kak si ti brza!!!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
tenks ninochka!!
|
|||
![]() |
|||
||
ja samsvoj popis napravila, pomno ispitala kvalitetu svojih
![]() |
|||
![]() |
|||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
||
evo zena lijepo odgovorila, no da ne prenosim cijeli mail koji bi morala prevoditi evo sto navodi:
nakon sto mi posaljete fotografije svojih salveta za razmjenu, oznacit cu one koje me zanimaju. takodjer cu primiti vas mail s naznacenim salvetama iz moje kolekcije duplikata za razmjenu koji vas zanimaju.
nakon sto od vas zaprimim posiljku sa salvetama koje sam odabrala, ustanovim njihovu kvalitetu i ocuvanost, poslat cu vam svoje duplikate. prije nego ustanovim kvalitetu i ocuvanost, salvete ne saljem, stoga ne zamjerite ako budete cekali dulje od nekog vremena koje je uobicajeno.
end.
stoga cure. jako jako pazite kaj saljete, jer ako je zguzvana, imalo ostecena, ima gresku u tisku, takve salvete ne prihvaca. :)
|
|||
![]() |
|||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
||
iskreno, zena ima golemu kolekciju. bas gledah kaj ima i ima ih...idesh puno puno. jassi za tebe stoposto znam da imas one koje nema (hint azijska kolekcija) :)
|
|||
![]() |
|||
||
jassice tu imaš onu rozu salveticu s malom vilom kaj si jednom tražila a bila je sam plava se sjećaš?
|
|||
![]() |
|||
||
e hippy da prijavim da sam dobila tvoje salvete, fala!! krasne su!!
|
|||
![]() |
|||
||
ne smiju biti oštećene, savinute na rubovima, moraju imati sve slojeve, bez mrlja i to je to uglavnom, ništa strašno....
|
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
no ona bi i proizvaodjaca da se napise...hmm to ne zman osim za one koje uzmem u paketu...ma bu probale pa da vidimo
joj dve kutije antisklerina prosim lepe
|
|||
![]() |
|||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
||
nije nikakva kvaka, samo zena skuplja salvete, ne za decoupage nego za kolekciju, pa zeli neostecene.. kod nekih pise ako mijenja 1:2 ili za "istovrsne", te su uglavnom pod "besonderheiten"..
|
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Ma ne brineš....bum ih ja speglala ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
||
nicht zu danken...
![]() da, pazite da salvete budu cijele i ne zguzvane...
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |