Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 89>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 20:27
ajd baš mi je drago i bježi sad u temu chat jer će nas zadavit kaj tu klaframo...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 239
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 20:19
bolje je.

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 19:44
baš mi je žao, nadam se da ti je bolje...i tebi sve najbolje!!
Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 239
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 19:39
drage moje!dogodila mi se nesreca.dan prije badnjaka dobila sam upalu pluca.bila sam do jucer u bolnici.želim vam sretan božić i novu sa zakašnjenjem
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 16:03
si vidla??? koji izbor.... a tek one kaj ne mijenja....ma predobro...
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 16:00
Wau.. kakve salvete!!! smile94
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 15:48
obratite pozornost na linkove na toj stranici, to su linkovi na slične stranice na kojima se mogu mijenjati salvete....joj branka, pusu ti šaljem!!!!! hvala za link....smile95
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 15:40
jel da?? ma joj ja kad nekaj vidim i ak nije odmah nije nikak...volim sve odmah zbavit pa da sam mirna...Smile
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 15:35
Bubamaro.. kak si ti brza!!! Clap
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 15:33
tenks ninochka!!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 15:33
ja samsvoj popis napravila, pomno ispitala kvalitetu svojih Wink....i sad čekam..........
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 15:29
evo zena lijepo odgovorila, no da ne prenosim cijeli mail koji bi morala prevoditi evo sto navodi:

nakon sto mi posaljete fotografije svojih salveta za razmjenu, oznacit cu one koje me zanimaju. takodjer cu primiti vas mail s naznacenim salvetama iz moje kolekcije duplikata za razmjenu koji vas zanimaju.

nakon sto od vas zaprimim posiljku sa salvetama koje sam odabrala, ustanovim njihovu kvalitetu i ocuvanost, poslat cu vam svoje duplikate. prije nego ustanovim kvalitetu i ocuvanost, salvete ne saljem, stoga ne zamjerite ako budete cekali dulje od nekog vremena koje je uobicajeno.

end.

stoga cure. jako jako pazite kaj saljete, jer ako je zguzvana, imalo ostecena, ima gresku u tisku, takve salvete ne prihvaca. :)
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 15:23
iskreno, zena ima golemu kolekciju. bas gledah kaj ima i ima ih...idesh puno puno. jassi za tebe stoposto znam da imas one koje nema (hint azijska kolekcija) :)
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 15:15
jassice tu imaš onu rozu salveticu s malom vilom kaj si jednom tražila a bila je sam plava se sjećaš?
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 15:13
e hippy da prijavim da sam dobila tvoje salvete, fala!! krasne su!!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 15:12
ne smiju biti oštećene, savinute na rubovima, moraju imati sve slojeve, bez mrlja i to je to uglavnom, ništa strašno....
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 15:11
no ona bi i proizvaodjaca da se napise...hmm to ne zman osim za one koje uzmem u paketu...ma bu probale pa da vidimo

joj dve kutije antisklerina prosim lepe
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 14:54
nije nikakva kvaka, samo zena skuplja salvete, ne za decoupage nego za kolekciju, pa zeli neostecene.. kod nekih pise ako mijenja 1:2 ili za "istovrsne", te su uglavnom pod "besonderheiten"..
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 14:50
Originalno poslano od člana branka202 branka202 napisao:

Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

cure, vrlo je jednostavno i zenska je stvarno ljubazna, samo joj posaljite link svojih duplica pa ce ona izabrati, onda isti broj vi izaberete i to je to. sretno! [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />
Hvala ti Brankić na linkiću [IMG]smileys/smiley17.gif" align="middle" />

nicht zu danken... [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />

da, pazite da salvete budu cijele i ne zguzvane...

Ma ne brineš....bum ih ja speglala
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 14:50
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

cure, vrlo je jednostavno i zenska je stvarno ljubazna, samo joj posaljite link svojih duplica pa ce ona izabrati, onda isti broj vi izaberete i to je to. sretno! [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />

Hvala ti Brankić na linkiću

nicht zu danken... Wink

da, pazite da salvete budu cijele i ne zguzvane...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.