Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 89> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cleo ja ti imam samo jo jedno 2 ovakve,ako ti mogu poslužiti
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Cleo,ja bi one ,na zadnjoj slici,sa plavim kanticama i onu ispod nje isto sa posudama i teglama
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
možeš, pa zato su tu. .koliko komada od svake?
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
i bi li ja odmah mogla zamoliti one dvije šalice kve i ove čokoladice na zadnjoj fotki??
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ma ok su sad, sve se dobro vidi....
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
nije ok, jer su okrenute naopako, a prije sam ih složila kako treba, eh,da. .nadam se da ćete se i ovako snaći. .
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
znam kaj se događa ali neće pa neće druge stavit, smo mi iste kopira. .uvijek imam neke probleme s tim slikama. .
![]() |
|
![]() |
|
cleo, ne vide se one sa strane i ispod ovih!! stavila si dve iste slike..
|
|
![]() |
|
ja se ispričavam ali photobucket me nešto zezea i samo mi kopira jednu te istu sliku i nikako da stavim ostale. .
![]() |
|
![]() |
|
pozdrav cure, konačno sam uspijela pofotkat svoje salvetice pa ću vam ih staviti da možete pogledat ak koga kaj zanima pa vam pošaljem, a nadam se da imate i nešt novo za mene, jer sam se ovih svojih već zasitila. .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ja ima neke suncokrete, ali nisam bas sigurna da su ti, malo sam umorna za kopanje sada ali budem casna rec
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Joj, hoću i ja tu salveticu, prosim fino, trebam suncokret, obavezno a hippy šaljem u ponedjeljak lion king II salveticu (na žalost imam samo 1 pa neka ti posluži)
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Pooštovane djevojčice i dječaci, uljudno molim imaoca ove salvetice, pod uvijetom da mu je dosadila ili hoće klasičnu trampu, pristajem naravno i na uplatu, da se javi Suncu iz P-G Županije
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
jooooooooooo jesaaaaaaaaammmmmmmmmmm..ajme opet je atila.....tonijeva sestra...aaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
izvoliš prvo ić vidjet moju komodicu!!!!!!!
|
|
![]() |
|
joj nesreco..tvoj je, jos idem vidit dal imam i drugoga
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Pogledam ja sutra... ak nađem kupim i pošaljem po našoj bubi!!
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Jassi...čuvaš mi lavića iz one hrpe salveta kaj si dobila od mame? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
znam...cak mi negdje zvoni neki lav ak ga nisam dala...ne obecavam,ali pogleckam
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |