Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869 89>
Korisnik
Poruka
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 15:40
pozdrav cure, konačno sam uspijela pofotkat svoje salvetice pa ću vam ih staviti da možete pogledat ak koga kaj zanima pa vam pošaljem, a nadam se da imate i nešt novo za mene, jer sam se ovih svojih već zasitila. .Wink. .ak ima tko kaj s motivima afrike, kine, japana. . .bila bih zahvalna. .
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 15:44
ja se ispričavam ali photobucket me nešto zezea i samo mi kopira jednu te istu sliku i nikako da stavim ostale. .Cry
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 15:47
cleo, ne vide se one sa strane i ispod ovih!! stavila si dve iste slike..
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 15:49
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

cleo, ne vide se one sa strane i ispod ovih!! stavila si dve iste slike..

znam kaj se događa ali neće pa neće druge stavit, smo mi iste kopira. .uvijek imam neke probleme s tim slikama. .Dead
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 15:56
nadam se da je sad sve ok. .
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 15:57
nije ok, jer su okrenute naopako, a prije sam ih složila kako treba, eh,da. .nadam se da ćete se i ovako snaći. .Confused
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 16:04
ma ok su sad, sve se dobro vidi....
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 16:05
i bi li ja odmah mogla zamoliti one dvije šalice kve i ove čokoladice na zadnjoj fotki??
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 16:13
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

i bi li ja odmah mogla zamoliti one dvije šalice kve i ove čokoladice na zadnjoj fotki??
možeš, pa zato su tu. .koliko komada od svake?
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 18:16
Cleo,ja bi one ,na zadnjoj slici,sa plavim kanticama i onu ispod nje isto sa posudama i teglamasmile58
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 18:24
Cleo ja ti imam samo jo jedno 2 ovakve,ako ti mogu poslužiti

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 21:20
Ako može ja bi gore onu sa vadičepom, grožđem i čašom, pa onu sa ptićicom kos,i sa zadnje - kanticu za mlijeko i teglice za cvijeće (kao i shasha) ako nisam sebična po dvije (ako može,ak ne onda se zna).Hvala unaprijed
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 21:22
Originalno poslano od člana Gogs Gogs napisao:

Ako može ja bi gore onu sa vadičepom, grožđem i čašom, pa onu sa ptićicom kos,i sa zadnje - kanticu za mlijeko i teglice za cvijeće (kao i shasha) ako nisam sebična po dvije (ako može,ak ne onda se zna).Hvala unaprijed
sve može, samo šalji adresu na pp. .Wink
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 22:38
Prosim fino šafraneke, kanticu za mlijeko sa plavom kockastom kuhinjskom krpom i onu prvu, crno bijelih motiva. Adresa ti je na pp
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 07:36
Sunce Ri pun ti je inbox, ne mogu ti poslati poruku. .
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 09:56
poslah ti pp
Na vrh
roberta View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 74
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje roberta Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 10:33
cleo, daj molim te, čuvaj i meni jednu s motivom grožđa i vina Wink
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 10:53
Originalno poslano od člana roberta roberta napisao:

čuvam draga, hoćeš još kaj, pa da ti donesem, valjda u srijedu, još ti točno javim. .Wink
Na vrh
roberta View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 74
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje roberta Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 11:22
Originalno poslano od člana cleopatra cleopatra napisao:

čuvam draga, hoćeš još kaj, pa da ti donesem, valjda u srijedu, još ti točno javim. .Wink

zapravo od tih koje imaš dupliće nemam nijednu, pa možeš uzeti da ih otkupim od tebe Wink
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 12:26

Originalno poslano od člana cleopatra cleopatra napisao:

zapravo od tih koje imaš dupliće nemam nijednu, pa možeš uzeti da ih otkupim od tebe Wink
mda ti slučajno nebi i računala, a koliko si ih ti meni donijela, ajd ne zekaj. .donesem ti ih. .Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,563 sekundi.