Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 89> |
Korisnik | |||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
pozdrav cure, konačno sam uspijela pofotkat svoje salvetice pa ću vam ih staviti da možete pogledat ak koga kaj zanima pa vam pošaljem, a nadam se da imate i nešt novo za mene, jer sam se ovih svojih već zasitila. .
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
||
ja se ispričavam ali photobucket me nešto zezea i samo mi kopira jednu te istu sliku i nikako da stavim ostale. .
![]() |
|||
![]() |
|||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
||
cleo, ne vide se one sa strane i ispod ovih!! stavila si dve iste slike..
|
|||
![]() |
|||
||
znam kaj se događa ali neće pa neće druge stavit, smo mi iste kopira. .uvijek imam neke probleme s tim slikama. .
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
nije ok, jer su okrenute naopako, a prije sam ih složila kako treba, eh,da. .nadam se da ćete se i ovako snaći. .
![]() |
|||
![]() |
|||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
||
ma ok su sad, sve se dobro vidi....
|
|||
![]() |
|||
||
i bi li ja odmah mogla zamoliti one dvije šalice kve i ove čokoladice na zadnjoj fotki??
|
|||
![]() |
|||
||
možeš, pa zato su tu. .koliko komada od svake?
|
|||
![]() |
|||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
||
Cleo,ja bi one ,na zadnjoj slici,sa plavim kanticama i onu ispod nje isto sa posudama i teglama
![]() |
|||
![]() |
|||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
||
Cleo ja ti imam samo jo jedno 2 ovakve,ako ti mogu poslužiti
![]() |
|||
![]() |
|||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
||
Ako može ja bi gore onu sa vadičepom, grožđem i čašom, pa onu sa ptićicom kos,i sa zadnje - kanticu za mlijeko i teglice za cvijeće (kao i shasha) ako nisam sebična po dvije (ako može,ak ne onda se zna).Hvala unaprijed
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
||
Prosim fino šafraneke, kanticu za mlijeko sa plavom kockastom kuhinjskom krpom i onu prvu, crno bijelih motiva. Adresa ti je na pp
|
|||
![]() |
|||
||
Sunce Ri pun ti je inbox, ne mogu ti poslati poruku. .
|
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
poslah ti pp
|
|||
![]() |
|||
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
||
cleo, daj molim te, čuvaj i meni jednu s motivom grožđa i vina
![]() |
|||
![]() |
|||
||
čuvam draga, hoćeš još kaj, pa da ti donesem, valjda u srijedu, još ti točno javim. .
![]() |
|||
![]() |
|||
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
||
zapravo od tih koje imaš dupliće nemam nijednu, pa možeš uzeti da ih otkupim od tebe
![]() |
|||
![]() |
|||
||
mda ti slučajno nebi i računala, a koliko si ih ti meni donijela, ajd ne zekaj. .donesem ti ih. .
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |