Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6768697071 89>
Korisnik
Poruka
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 21:11
Ma tak mi je i samoj.... ali sve mi se čini da ništa od toga!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 21:14
ivona je bila u bolnci zbog upale pluca sve do 6.1.,pise na 65.stranici
Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 239
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 21:38
drage moje!ljuta sam na samu sebe!BEZOBRAZNA SAM JER NISAM POSLALA SALVETE!obrisala sam sve u inboxu.molim vas da mi svi pošaljete adrese i želju.za neke salvete su spremne.Molim vas.jako mi je žao što toliko dugo čekate.nije fer od mene.sve je u redu.nemam više problema sa upalama.samo da me gripa ne uhvati.eto kažem napišite mi na pp adresu i želju.i oni koji su mi dužni nemoraju mi ih poslat jer ih ne skupljam,ali moja mlađa sestricna im nemože odoljeti pa joj dam.obožava ih.molim vas da me sutra ujutro podsjetite da POŠALJEM salvete.
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 21:43
Kaj je sada ovo... u mom OUTBOX_u stoje još uvijek moje poruke koje su poslane k tebi... a da si ih obrisala ne bi ih bilo!!

Pusa... i sve najbolje!!!smile78
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 21:44
joj,pa nemoj tako,bitno je da si ozdravila i da si dosla kući,za salvete cemo lako
Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 21:54
sutra u ranu zoru šaljem svima koji mi pošalju danas adresu!
Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 22:03
spring,molim te adresa!

Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 22:04
također i svi ostali.
Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 22:24
MOJE SALVETE SU NA 48.STR ALI IMAM PUUUUNO NOVIH
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 22:50
sunceri: lijepo se ispricah i napisah da mi se posalju podaci svima kojima dugujem salvete. neka nitko ne zamjeri ali zaista su mi salvete bile zadnje na pameti do 5.1. ove godine. sada malo lakse disem. u svakom slucaju saljem duplica kojih se skupilo nesto :)
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 23:02
cure, ako sam i ja nekom ostala dužna, molim vas da mi ne zamjerite i da me podsjetite...nije me prilično dugo bilo na forumu kako treba pa sam izašla iz štosa...a i jednom sam kliknula krivo i obrisala SVE poruke iz inboxa...eto...sori...ako sam dužna, podsjećajte, ako nešto želite - javite seSmile
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 09:29
Originalno poslano od člana spring spring napisao:

Jel ko dobio šta od ivone777?

cura je mlada, vjerovatno nema svojih sredstava za placanje postarine..Shocked...javit ce se ona vec....Smile...a kad saberete ako salje svima i te kako joj ode džeparacWink
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 09:31
evo citam gore ....javila se....a i ja citam na preskok....Confused
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 09:36
ivona poslaal sam ti pp
Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 10:28
drage moje,u ranu zoru na poštu,salvete su krenule:ninochki,rose,ančici,cleopatri,jassi,spring.Ostalima dok kupim markica i koverte(to sada idem u konzum)pa i to bude danas.Ponavljam adrese i želje SVIIIIIIII!
Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 10:31
IMAM PUNO NOVIH PA SVIMA ŠALJEM NOVE I KOJE IZABERETE.
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 10:52
hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 10:56
Ej cure.Jel znate ko je iz Švetske?Zove se Gordana.Sa foruma je,ali neznam ko je.Nek se javi!
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 10:57

mislim da trebaš gortynu, ako se ne varam

Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 11:14
Miškopiško,jel sam dobila tvoju adresu i želju?

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6768697071 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,781 sekundi.