Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 89> |
Korisnik | |
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma tak mi je i samoj.... ali sve mi se čini da ništa od toga!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ivona je bila u bolnci zbog upale pluca sve do 6.1.,pise na 65.stranici
|
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
drage moje!ljuta sam na samu sebe!BEZOBRAZNA SAM JER NISAM POSLALA SALVETE!obrisala sam sve u inboxu.molim vas da mi svi pošaljete adrese i želju.za neke salvete su spremne.Molim vas.jako mi je žao što toliko dugo čekate.nije fer od mene.sve je u redu.nemam više problema sa upalama.samo da me gripa ne uhvati.eto kažem napišite mi na pp adresu i želju.i oni koji su mi dužni nemoraju mi ih poslat jer ih ne skupljam,ali moja mlađa sestricna im nemože odoljeti pa joj dam.obožava ih.molim vas da me sutra ujutro podsjetite da POŠALJEM salvete.
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Kaj je sada ovo... u mom OUTBOX_u stoje još uvijek moje poruke koje su poslane k tebi... a da si ih obrisala ne bi ih bilo!!
Pusa... i sve najbolje!!! ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
joj,pa nemoj tako,bitno je da si ozdravila i da si dosla kući,za salvete cemo lako
|
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
sutra u ranu zoru šaljem svima koji mi pošalju danas adresu!
|
|
![]() |
|
spring,molim te adresa!
|
|
![]() |
|
također i svi ostali.
|
|
![]() |
|
MOJE SALVETE SU NA 48.STR ALI IMAM PUUUUNO NOVIH
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
sunceri: lijepo se ispricah i napisah da mi se posalju podaci svima kojima dugujem salvete. neka nitko ne zamjeri ali zaista su mi salvete bile zadnje na pameti do 5.1. ove godine. sada malo lakse disem. u svakom slucaju saljem duplica kojih se skupilo nesto :)
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
cure, ako sam i ja nekom ostala dužna, molim vas da mi ne zamjerite i da me podsjetite...nije me prilično dugo bilo na forumu kako treba pa sam izašla iz štosa...a i jednom sam kliknula krivo i obrisala SVE poruke iz inboxa...eto...sori...ako sam dužna, podsjećajte, ako nešto želite - javite se
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
cura je mlada, vjerovatno nema svojih sredstava za placanje postarine.. ![]() ![]() ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
evo citam gore ....javila se....a i ja citam na preskok....
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ivona poslaal sam ti pp
|
|
![]() |
|
drage moje,u ranu zoru na poštu,salvete su krenule:ninochki,rose,ančici,cleopatri,jassi,spring.Ostalima dok kupim markica i koverte(to sada idem u konzum)pa i to bude danas.Ponavljam adrese i želje SVIIIIIIII!
|
|
![]() |
|
IMAM PUNO NOVIH PA SVIMA ŠALJEM NOVE I KOJE IZABERETE.
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
Ej cure.Jel znate ko je iz Švetske?Zove se Gordana.Sa foruma je,ali neznam ko je.Nek se javi!
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
mislim da trebaš gortynu, ako se ne varam |
|
![]() |
|
Miškopiško,jel sam dobila tvoju adresu i želju?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |