JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 58> |
Korisnik | |
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve mi je krasno.....ali OGLEDALO mi je posebno.....super izgleda
![]() ......obožavam tu salvetu ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Jassi vrednice mala stvarno si turbo aktivna. Sve mi je lijepo...a šta si rekla na čemu si radila one mornare?
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
na velikoj daski drvenoj, jos danas srebrnom bojom ide tekst...Kad bi meni malom bila barka data.......
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
jassi, ogledalo ti je super...prvi put vidim tu salvetu! baš je krasna
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Jassi, kao i obično radovi su ti super, baš si vrijedna i u noćnoj smjeni.
Nego, kako si na onoj tegli napravila onako pravilno ovalan prorez bez salvete - ono gdje je prozirno da se vidi unutra.?
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
fala koka.....fala
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
s pramcem od srebra s krmom od zlata. Zaboravila sam te pitati za Sunce na prozorčiću ima li kakve nade ??? |
|
![]() |
|
ima dve...jok ak ne nabavim jos koju..:-(
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Dobila sam i ja danas jednu lijepu salvetu sa tvojih ogledala...tako je lijepa...
|
|
![]() |
|
ahaaaaaaaaaaaaa...di si bila u nabavi? dojdes danas na sanjkama ili odgadjamo???
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
jassi, posalji mi slike mailom!!!!
|
|
![]() |
|
jao poslala link, sad cu pojedinacno...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
evo sve sam ti stavila :) bas sam zla :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Dobro jassi a gdje nabavljaš te daske i gdje ih piliš.. jel i to home made
|
|
![]() |
|
kaj mislis zakaj je crijep kupovala - zena ti je otvorila krovopokrivacki obrt pa su joj te daske ficleki od izrade krovista ;)
|
|
![]() |
|
u chemacu, neki frajer im pili, nisu bas jeftine, recimo ova ti je oko 15-17 kn mislim-ta je najveca
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
A koje je drco u pitanju.... jel uopće bitno..
Mm kupio dasku u OBI-ju za nekih 10 kuna i radio si od toga podlogu kljove i ostalu živinu kaj ulovi i preparira....a došao je na ideju da si kupu nekaj malo da može otpiliti i meni nekaj kaj hoću.. moram ga podržati u tome |
|
![]() |
|
sam daj,,,ti znas da ja volim drvo
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
veliš malo si radila, ajme ko bi tebe stigo u radovima
ljepo srećo,ljepo
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |