Senini ukrasni grmovi i stabalca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 42> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja sam već negdje komentirala ali moram opet - preljiepo, nije prenatrpano, sa stilom, a najljepši su mi ruže i jasmin (trahelospermum) i onaj plavi kalifornijski jorgovan (sad se ne mogu sjetiti kak se zove)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Seni, stigla mi je pošiljka.
![]() ![]() Nije baš da se razumijem u kvalitetu sjemenja, ali meni izgledaju toliko zdrave i klijave da jedva čekam da krenem u akciju.
A ako ih samo dio nikne bit će za "šalji dalje"
![]() Još jednom - hvala ti!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() |
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Seni u kategoriji ukrasnih grmova ti si apsolutni prvak. Bravo!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana potpisujem te od riječi do riječi!
Ovo je "san snova" jedinstveno...
Sve pohvale vrijednim rukama...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Seni ne znam što bi rekla, a što već drugi nisu rekli- čarobno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Seni stigla pošiljka! Hvala puno!
|
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
....još nisam imala čast zalutati do tvog vrta... herc će mi prepuć!!! :))))))))))))
![]() |
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Ne mogu više čekati da skroz procvjeta pa stavljam prošlogodišnju sliku.
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ukrasna dunja je za mene jedan od najljepših ukrasnih grmova, crveni cvjetovi na granama su fantazija. Ova tvoja je prekrasna.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
seni ponovno sam sve pregledala od početka. Jednostavno neznam što bih rekla a da ne ponovim već rečeno. Tvoj vrt mi je pravo osvježenje u ovim tmurnim zimskim danima. Sve je predivno...... ruže, lagerstoemie, lantane, kamelija, japanska dunja...... ma baš sve
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ovo kao da sam ja napisala, sve potpisujem.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
|
![]() |
|
Već sam jednom sve pregledala, ali dok dođem do kraja više neznam šta sam htjela reći, zato sam išla ponovno. Grmovi su san snova, kamenjar isto, ma sve je
![]() |
|
![]() |
|
Ne znam kako se zove ova biljka sa šarenim listovima. To je prava kamenjarska biljka. Zimi potpuno nestane i u proljeće ponovno nikne. Ima mala bijele cvijetiće, ali meni se više dopadaju listovi nego ti cvijetići.
Ovo roza je heliantemum. To je također kamenjarska biljka. Ima je u raznim bojama. Na jednoj mojoj slici se vidi i crvana. U knjizi piše da voli neplodno tlo i potpuno sunce.
|
|
![]() |
|
Tri sam tako velike grane jednostavo posadila u tegle i stavila na zaštičeno mjesto, ispod terase. Dvije su se ukorijenile, a treća nije.
|
|
![]() |
|
Hvala Seni, ovo je bilo brzo. Pitam te za ružu jer imam jednu lijepu penjačicu koja je pustila duge grane, a s obzirom da je imala pupoljke skoro do Božića nisam ju porezala, a ti si mi dala ideju. Pokušati ću svakako.
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Seni neznam šta da kažem na ovu ljepotu.Nemogu da izdvojim ništa pošto mi je sve predivno.Sve je tako divno i bujno.Koliko ti je trebalo vremena da to sve tako bujno izgleda?
|
|
![]() |
|
Hvala, nuna. Vrt sam počela uređivati prije 7-8 god. Svaku godinu nešto dodam, nešto što mi se čini da više nije baš lijepo zamijenim novim biljkama. Sad sam izvadila nekoliko starih ruža da bih posadila roza budleju koju već imam u tegli. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |