SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 61> |
Korisnik | ||||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
sunčeko ljubičice i suncokrete bi izdvojila.krasno
|
||||
![]() |
||||
Sponzorirani linkovi | ||||
![]() |
||||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|||
Ti si se super držala...trebaš mene vidjeti kada me nešto boli...odmah zalegnem...ma užas!!!
![]() |
||||
![]() |
||||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|||
Ajde ajde, nisam tako super, pitaj proljece kako drecim i kako se vucem po stanu kad sam strgana.....lijepi su ti radovi
|
||||
![]() |
||||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|||
Razumijem te od riječi do riječi jer je i meni tako.Koliko je star tvoj sin?
|
||||
![]() |
||||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|||
curke hvala svima na komplimentima...trud je bio velik jer sam radila jednim okom, drugim obično spavam jer nisam kao naša robot Jassi koja nočima stvara a preko dana radi i uspjevam biti mamica i to sve u jednom životu.
|
||||
![]() |
||||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|||
A što reći ženice, bilo bi bolje da si poslala sa tipkovnicom |
||||
![]() |
||||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|||
....e jesu brzi..... ![]() Putuje od 08.01 kao preporučena vrijednosna pošiljka...ti bokca, već bi i u Zanzibar prije stiglo ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
jeeeeee, ali čeka me na pošti, jučer me papirić dočekao u poštanskom i danas vedro hitam u pošticu...hvala tiiii
|
||||
![]() |
||||
|||
hvala vam svima, proljeće nisu ti to privjesci, to su stakla 10x13 i super su za raditi...svima toplo preporučam
|
||||
![]() |
||||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|||
Spomenula si da je to skup " sport "...koliko, ak nije tajna? Btw, jel stigao paket? ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
hej gogsice, stakalca su zakon! svaka ti čas na ideji!
|
||||
![]() |
||||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|||
sunceri, jako lijepi radovi, i salvetice su na putu ka tebi (preporucena posiljka pa pls odi i podigni da se ne vraca za zg) :) ova slika sa zenskim portretom je prekrasna. jako jako lijepo. a stakla su posebna, mora da jos efektnije izgleda uzivo (iz svog iskustva skuzih da je hrpa radova toliko lijepa uzivo, no kad se poslikaju ne vide se kako bi trebala).
|
||||
![]() |
||||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|||
suncokreti su ti za pet, no ovaj print j eposeban!!!
|
||||
![]() |
||||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
|||
Sunce, radovi su ti jako lijepi. .nadamo se da će ubrzo bit još novih radova. .
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Da li je to telepatija???
Jučer sam išla na tvoje stranice gledati što ima novoga... a gle ti ovo!!!
Meni je tvoj svaki rad lijep na svoj način...recimo oni ovalni prvi to su privjesci, koja je to podloga?
Pa ljubičice, pa suncokreti ....ma sve mi je prekrasno!!!
I sada nemoj da te tako dugo opet čekamo...
![]() |
||||
![]() |
||||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|||
vrijednice,suuuupeer su ti radovi (ma reci da stakalca nisu genijalna)
![]() |
||||
![]() |
||||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|||
sunce nas ponovno obasjalo prekrasnim radovima
|
||||
![]() |
||||
|||
nema veze...imaš dobro opravdanje za to ![]() Baš mi je drago da ti je ovako lijepo uspijelo printanje na rižin papir.... ![]() Jako lijep motiv anđela ![]() |
||||
![]() |
||||
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
|||
Sunce, predivni su ti radovi, svi odreda
![]() |
||||
![]() |
||||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|||
wauu,kad te krene,tesko da stanes... sto reci nego odlicno! bravooo
![]() |
||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |