Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 89> |
Korisnik | ||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne...nije to ovaj mjesec...najverovatnije slijedeći mjesec...ali budem ja objavila točan datum..... |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Ok. Nadam se da budeš došla...
Sada moram ići ispričati priču svom sineku od 4 g. Čeka me ![]() Laku noć Ivona |
||
![]() |
||
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
|
A sajam je ovu subotu i nedjelju?Idali je samo jednom ili više puta?
|
||
![]() |
||
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
|
E pa da!To je super ideja!Ma moj tata ima vec dugo problema s nogom i nije nista ozbiljno1
|
||
![]() |
||
|
ali stavite mi slike da vidim kak vam je bilo
![]() |
||
![]() |
||
|
Ma ja se nadam da će to biti u jednoj srednjoj školi blizu tramvaja...tak da bi bilo zgodno doći iz svih djelova grada.... ![]() Žao mi je zbog tvog tate....a ne bi mogla doći tramvajom a mamom? Sajam bi trebao biti subotu i nedjelju. |
||
![]() |
||
|
da iz Zagreba sam,ali mama mi ne vozi,a tata je u bolnici(vec 1 god)
|
||
![]() |
||
|
Budem ja dopelala svoju kćer od 15 pa se budete družile ![]() |
||
![]() |
||
|
Pa nek te dopela mama ili tata ![]() Kaj si iz Zagreba? |
||
![]() |
||
|
Sada za 2 dana 14
|
||
![]() |
||
|
13
|
||
![]() |
||
|
A zakaj ne bi mogla? Pa koliko godina imaš? ![]() |
||
![]() |
||
|
E blago vama!Ja sam "mala"pa nemogu na sajam!
![]() |
||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
Veselim se druženju na sajmu i jasno pametnim pucama poruka neka češće napišu obavijest o om događanju a ne pozabimo.
Morti sam i ja nekom nekaj duđžna pa neka mi se javi na po, Leonardine salvetice sam vjerujem sve poslala i valjda su stigle!
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
bubach, uplatila ti nofce!
sunceRi, poslala ti kovertu obicno kak si rekla, i jednu preporuceno (istog sadrzaja) pa me bas zanima koju bus dobila. Molim curke kojima jos dugujem salvete da me zasamaraju pmom, pls, ne volim biti duzna a fakat iskreno ne znam kome kaj trebam slati. Help! Nemojte sutiti, evo cleopatri poslala kaj trebah, sunce se javilo i njoj, dajte i vi ostale znam da sam duzna samo kome i kaj pls pls recite. |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
nisam to vidila..zaboravih te pitat jesu li salvetice stigle ![]() |
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
i ja sam htjela komentirat al sam trenutno u nkoj gužvi pa ne stignem baš puno tu klafrat,
ideja mi je super,samo se nadam da se bude poklopilo tako da taj vikend budem u zagrebu
|
||
![]() |
||
|
Franjice, stigle mi tvoje salvetice. Hvala ti ![]() Kad naletim na kakve zgodne ( azijsko - afričke ) ![]() mislim na tebe ![]() |
||
![]() |
||
|
Nadam se da ćeš i ti doći ![]() ![]() |
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
ovo je veselo,veselo......sigurno ce biti večliki odaziv.......... ![]() ![]() |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |