Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 89> |
Korisnik | ||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
dosle salvete iz Preloga....hvala
ivona 777 jos nisu stigle
Rose sad sam ljuta i sutra ti saljem ponovo....ta posta....fuj
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
gortyna
![]() |
||
![]() |
||
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
|
Nemam pojma!Poslala sam 10 kuverti prije3 dana,a došlo samo dvije!Bezveze!!!
![]() |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
Rožice ništa! Bubamaro dobila sam tvoje, jupi, super su, baš su retro! |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
Rožice ništa! Bubamaro dobila sam tvoje, jupi, super su, baš su retro! |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
super!!
|
||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
Cleo
![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Franjek, nisi nikaj komentirala najavu sajma razmjene i prodaje salveta ![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
cleopatra i bubamara hvala vam na prekrasnim salvetama.buba nadam se da je stigla moja uplata za platna...
![]() |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
je je kaća,negdje sam to napisala....nabrojani svi od kojih sam primila uplatu....
|
||
![]() |
||
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
|
jEl sU KoMe jOš stIglE SaLvETe??
|
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
ovo je veselo,veselo......sigurno ce biti večliki odaziv.......... ![]() ![]() |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Nadam se da ćeš i ti doći ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Franjice, stigle mi tvoje salvetice. Hvala ti ![]() Kad naletim na kakve zgodne ( azijsko - afričke ) ![]() mislim na tebe ![]() |
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
i ja sam htjela komentirat al sam trenutno u nkoj gužvi pa ne stignem baš puno tu klafrat,
ideja mi je super,samo se nadam da se bude poklopilo tako da taj vikend budem u zagrebu
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
nisam to vidila..zaboravih te pitat jesu li salvetice stigle ![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
bubach, uplatila ti nofce!
sunceRi, poslala ti kovertu obicno kak si rekla, i jednu preporuceno (istog sadrzaja) pa me bas zanima koju bus dobila. Molim curke kojima jos dugujem salvete da me zasamaraju pmom, pls, ne volim biti duzna a fakat iskreno ne znam kome kaj trebam slati. Help! Nemojte sutiti, evo cleopatri poslala kaj trebah, sunce se javilo i njoj, dajte i vi ostale znam da sam duzna samo kome i kaj pls pls recite. |
||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
Veselim se druženju na sajmu i jasno pametnim pucama poruka neka češće napišu obavijest o om događanju a ne pozabimo.
Morti sam i ja nekom nekaj duđžna pa neka mi se javi na po, Leonardine salvetice sam vjerujem sve poslala i valjda su stigle!
|
||
![]() |
||
|
E blago vama!Ja sam "mala"pa nemogu na sajam!
![]() |
||
![]() |
||
|
A zakaj ne bi mogla? Pa koliko godina imaš? ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |