Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7071727374 89>
Korisnik
Poruka
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 21:03
dosle salvete iz Preloga....hvala

ivona 777 jos nisu stigle

Rose sad sam ljuta i sutra ti saljem ponovo....ta posta....fuj

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 21:05
gortynasmile79
Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 239
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 21:36
Nemam pojma!Poslala sam 10 kuverti prije3 dana,a došlo samo dvije!Bezveze!!!Thumbs%20Down
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 21:43
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

spring,Sunce Ri,ivona 777 jeste li dobili salvete?

Rožice ništa!
Bubamaro dobila sam tvoje, jupi, super su, baš su retro!
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 21:44
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

spring,Sunce Ri,ivona 777 jeste li dobili salvete?

Rožice ništa!
Bubamaro dobila sam tvoje, jupi, super su, baš su retro!
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 21:47
super!!
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 21:51
Cleo smile78
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 22:05
Originalno poslano od člana FranjicaZG FranjicaZG napisao:

Cleo [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot133.gif" height="53" width="64" align="absmiddle" alt="smile78" />

Franjek, nisi nikaj komentirala najavu sajma razmjene i prodaje salveta

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 22:20
cleopatra i bubamara hvala vam na prekrasnim salvetama.buba nadam se da je stigla moja uplata za platna...smile79
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 23:14
je je kaća,negdje sam to napisala....nabrojani svi od kojih sam primila uplatu....
Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 12:34
jEl sU KoMe jOš stIglE SaLvETe??
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 15:01
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Curke, htjela sam vam, exkluzivno, samo za vas reći da će uskoro Decoupage udruga Iris organizirati SAJAM RAZMJENE I PRODAJE SALVETA..

O točnom datumu i mjestu bit ćete navrijeme obaviještene     

ovo je veselo,veselo......sigurno ce biti večliki odaziv..........ClapClap
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 15:28
Originalno poslano od člana leonarda leonarda napisao:

Curke, htjela sam vam, exkluzivno, samo za vas Decoupage udruga Iris organizirati SAJAM RAZMJENE I PRODAJE SALVETA.. [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />

O točnom datumu i mjestu bit ćete navrijeme obaviještene     [IMG]smileys/smiley17.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley4.gif" align="middle" />
ovo je veselo,veselo......sigurno ce biti večliki odaziv..........[IMG]smileys/smiley32.gif" align="absmiddle" alt="Clap" />[IMG]smileys/smiley32.gif" align="absmiddle" alt="Clap" />

Nadam se da ćeš i ti doći ..... bit će vikend, za sada je to 99 %
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 15:38

Cleo [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot133.gif" height="53" width="64" align="absmiddle" alt="smile78" />

Franjice,

stigle mi tvoje salvetice. Hvala ti

Kad naletim na kakve zgodne ( azijsko - afričke )
mislim na tebe
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 16:41

Franjek, nisi nikaj komentirala najavu sajma razmjene i prodaje salveta

i ja sam htjela komentirat al sam trenutno u nkoj gužvi pa ne stignem baš puno tu klafrat,
ideja mi je super,samo se nadam da se bude poklopilo tako da taj vikend budem u zagrebu
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 18:16
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

je je kaća,negdje sam to napisala....nabrojani svi od kojih sam primila uplatu....

nisam to vidila..zaboravih te pitat jesu li salvetice stigle Tongue
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 18:20
bubach, uplatila ti nofce!
sunceRi, poslala ti kovertu obicno kak si rekla, i jednu preporuceno (istog sadrzaja) pa me bas zanima koju bus dobila.

Molim curke kojima jos dugujem salvete da me zasamaraju pmom, pls, ne volim biti duzna a fakat iskreno ne znam kome kaj trebam slati. Help! Nemojte sutiti, evo cleopatri poslala kaj trebah, sunce se javilo i njoj, dajte i vi ostale znam da sam duzna samo kome i kaj pls pls recite.
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 21:15
Veselim se druženju na sajmu i jasno pametnim pucama poruka neka češće napišu obavijest o om događanju a ne pozabimo.
Morti sam i ja nekom nekaj duđžna pa neka mi se javi na po, Leonardine salvetice sam vjerujem sve poslala i valjda su stigle!
Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 21:20
E blago vama!Ja sam "mala"pa nemogu na sajam!Cry
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 21:28
Originalno poslano od člana ivona 777 ivona 777 napisao:

E blago vama!Ja sam "mala"pa nemogu na sajam![IMG]smileys/smiley19.gif" align="absmiddle" alt="Cry" />

A zakaj ne bi mogla?
Pa koliko godina imaš?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7071727374 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,282 sekundi.