Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 89> |
Korisnik | ||
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
i ja se nadam |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
|
ja sam počela raditi neke sitnice,pa kad se skupi otvorit ću temu i pokazati vam(ako cu moc stavit slike)
|
||
![]() |
||
|
Branka202,nisam dobila tvoje salvete,a nisi mi dala adresu da ti svoje pošaljem!Javi se na pp!
|
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
tražim salvetice sa motivima lavande, ružmarina, mora i sl
motivi koji podsjećaju na dalmaciju
ako neka ima neka mi se javi...pa da se trampimo
![]() |
||
![]() |
||
|
Na mene uvijek možeš računati! ![]() |
||
![]() |
||
|
Imam par motiva ![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
ivona stiglo
curke ocu se i ja trampati za morske i lavande i suncokrete i kuhinju
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
hit me! adresom na pm pa ti posaljem. to mi je omiljenim motiv pa imam nekaj cijelih, ili 1/4 pa ti posaljem ako ti pase. :) |
||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
Šaljem, šaljem, adresicu imam!
|
||
![]() |
||
Alma ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 50 |
|
Na onom drugom forumu imate moje salvetice, pa ako kojoj nesto odgovara slobodno se javite!
|
||
![]() |
||
|
Od rodendana svima cu ostaviti po jednu salvetu!:)
|
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
ja sam ti se zahvalila neki dan na pp, ako se ne varam
![]() htjedoh reći da sam na raspolaganju ako treba bilo šta za organizaciju sajma salveta ili kako god se bude zvalo...ako što zatreba, nema veze što nisam iz zg...uskočit ću gdje god budem mogla...
![]() |
||
![]() |
||
|
nisam sigurnadali si se meni obracala? ![]() |
||
![]() |
||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
|
Ja sam u potrazi, ako netko ima salvetu s kineskim/japanskm motivima i slovima? U zamjenu mogu poslati neke s cvijećem!
|
||
![]() |
||
|
Tražim salvetu sa slikom psa,macke......Malo cu i ja mackati!Hitnooooooooooooooooooooooooooo!
![]() |
||
![]() |
||
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
|
Ja sam nova. Da ne gnjavim svakoga posebno, jer već sam možda nekome poslala i nekoliko poruka....molim svakoga tko želi prodat salvete da mi reče gdje mogu pogledat što nudi. Ja nemam za razmjenu jer u Dubrovniku mogu kupit samo u Konzumu ili tako slično, a to imate i vi. Zato bi voljela platit, jer ne mogu uzvratit
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
mona posaljem ti samo mi napisi adresu u pm evo pakiram ju i saljem sutra :) |
||
![]() |
||
|
sara, samo posalji pm sa adresom i poslat cemo ti viskove. svi imamo nekaj viska, i do sada nismo kupovale jedne od drugih tu na forumu. nekak tako dozivljavam i ostale curke/zene na forumu :)
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
saara i meni napisi adresu,nismo nikome naplacivale pa necemo ni tebi..
![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
ivona, da zlato, tebi sam se obraćala u prvom dijelu posta
![]() drugi dio se odnosi na cure iz udruge
a što se tiče salveta, saara, i ja imam duplića pa što te zanima samo javi...ne plaćamo to jedna drugoj...plaćamo neke veće stvari tipa ogledala, okvira za slike, tanjura i sl...
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |