Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7273747576 89>
Korisnik
Poruka
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 239
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 16:24
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

ivona777 nisu jos stigle salvete,nadam se da ce u ponedjeljak doć

i ja se nadam
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 16:54
ja sam počela raditi neke sitnice,pa kad se skupi otvorit ću temu i pokazati vam(ako cu moc stavit slike)
Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 19:43
Branka202,nisam dobila tvoje salvete,a nisi mi dala adresu da ti svoje pošaljem!Javi se na pp!
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 20:58
tražim salvetice sa motivima lavande, ružmarina, mora i sl
motivi koji podsjećaju na dalmaciju
ako neka ima neka mi se javi...pa da se trampimo Smile
Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 21:37
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

Na mene uvijek možeš računati!Big%20smile
Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 21:44
Originalno poslano od člana ivona 777 ivona 777 napisao:

Na mene uvijek možeš računati!Big%20smile

Imam par motivasmile198
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 23:39
ivona stiglo

curke ocu se i ja trampati za morske i lavande i suncokrete i kuhinju
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2009 u 00:42

hit me! adresom na pm pa ti posaljem. to mi je omiljenim motiv pa imam nekaj cijelih, ili 1/4 pa ti posaljem ako ti pase. :)
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2009 u 08:56
Šaljem, šaljem, adresicu imam!
Na vrh
Alma View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 50
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Alma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2009 u 09:56
Na onom drugom forumu imate moje salvetice, pa ako kojoj nesto odgovara slobodno se javite!
Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2009 u 13:02
Od rodendana svima cu ostaviti po jednu salvetu!:)
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2009 u 14:59
ja sam ti se zahvalila neki dan na pp, ako se ne varamSmile bar mislim...

htjedoh reći da sam na raspolaganju ako treba bilo šta za organizaciju sajma salveta ili kako god se bude zvalo...ako što zatreba, nema veze što nisam iz zg...uskočit ću gdje god budem mogla...Smile
Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2009 u 15:14
Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

ja sam ti se zahvalila neki dan na pp, ako se ne varamSmile bar mislim...

htjedoh reći da sam na raspolaganju ako treba bilo šta za organizaciju sajma salveta ili kako god se bude zvalo...ako što zatreba, nema veze što nisam iz zg...uskočit ću gdje god budem mogla...

nisam sigurnadali si se meni obracala?Smile
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2009 u 18:17
Ja sam u potrazi, ako netko ima salvetu s kineskim/japanskm motivima i slovima? U zamjenu mogu poslati neke s cvijećem!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2009 u 20:42
Tražim salvetu sa slikom psa,macke......Malo cu i ja mackati!Hitnooooooooooooooooooooooooooo!Approve
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2009 u 20:49
Ja sam nova. Da ne gnjavim svakoga posebno, jer već sam možda nekome poslala i nekoliko poruka....molim svakoga tko želi prodat salvete da mi reče gdje mogu pogledat što nudi. Ja nemam za razmjenu jer u Dubrovniku mogu kupit samo u Konzumu ili tako slično, a to imate i vi. Zato bi voljela platit, jer ne mogu uzvratit
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2009 u 21:18
Originalno poslano od člana monna-1 monna-1 napisao:

Ja sam u potrazi, ako netko ima salvetu s kineskim/japanskm motivima i slovima? U zamjenu mogu poslati neke s cvijećem!

mona posaljem ti samo mi napisi adresu u pm evo pakiram ju i saljem sutra :)
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2009 u 21:19
sara, samo posalji pm sa adresom i poslat cemo ti viskove. svi imamo nekaj viska, i do sada nismo kupovale jedne od drugih tu na forumu. nekak tako dozivljavam i ostale curke/zene na forumu :)
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2009 u 21:55
saara i meni napisi adresu,nismo nikome naplacivale pa necemo ni tebi..Wink
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2009 u 22:48
ivona, da zlato, tebi sam se obraćala  u prvom dijelu postaSmile
drugi dio se odnosi na cure iz udruge

a što se tiče salveta, saara, i ja imam duplića pa što te zanima samo javi...ne plaćamo to jedna drugoj...plaćamo neke veće stvari tipa ogledala, okvira za slike, tanjura i sl...Smile

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7273747576 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,672 sekundi.