Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 49505152> |
Korisnik | |
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bas dobro,četitke su ti oriđiđi
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
kakvih sto?, nikada, nisam navudrena za to ali pesonjić je mraak ![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
vrijedne ruke....bravo za ideju..printanja na kartonu......sve ti je predivno....kutijica je bas lijepa.....
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Sve ti je super.....ali pesonja me totalno oborio.....
![]() Svaka čast.... ![]() ja to nebi napravila ni za sto godina ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Kaća, to su dorađeni printevi, preneseni na karton za čestitke
Inače, volim shabby, vintage, pa surfajući naletim i na lijepe motive koje iskoristim za čestitke...normalno, spremne su za slanje kada dođe vrijeme.
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ja ne mogu vjerovati da si napravila već toliko čestitki za Uskrs...i to kakvih čestitki!!! Super su mi .... a reci gdje si nabavljala ove prelijepe motive...jesi ih printala sa neta ili???
Skoro zaboravih...pesek je presladak....
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
daklem draga cestitke su mrak
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Wau ovo je prekrasno!!!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepi radovi, imaš li još nešto od fimo mase?Sa fimom se da svašta lijepo napraviti.
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
moram priznat jako lijepi radovi a čestitike su prekrasne. .
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
monna....svaka ti čast...onog pesonju treba napraviti!!! a čestitke su ti super!
![]() i samo nastavi stavljati radove...razveseli nas!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
monna pa ti si prava umjetnica.motivi na cestitkama su me odusevili,jesu to printevi ili salvetice?
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Evo ako nekome treba za decoupage da si isprinta:
![]() |
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Za ove tvoje radove,niko nebi povjerovao da si početnica!Stvarno prelijepo!!!
|
|
![]() |
|
Hvala cure!
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
monna, cestitke su ti toliko lijepe da nemam rijeci. onu od nove godine sam spremila i stavljat cu je kao ukras :)
a pesonja....ma prekrasan je. zaista prekrasno radis. ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
prekrasno, a onaj peso je mrak!!!!!
|
|
![]() |
|
Eto što znače duge zimske večeri, sjedim i mackam, ljepim, pravim nered...
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
pa ti si famozna...već si napravila ćestitke za uskrs
![]() |
|
![]() |
|
Iris, potrošila sam jako malo fima, jer je ona oko 6 cm, i vrlo tanka.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 49505152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |