Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 89> |
Korisnik | |
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
drage moje,molim vas kad mi budete slali salvetice da mi javite ovde ili na pp kad ste ih poslale da mogu cekat postara jer jos nista ja nisam dobila,salvete koje sam trebala dobit vratile su se... neznam sta se dogada al ovo sa postom ići cu prijavit na glavnu postu u njihov glavni ured
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
draga ja sam u petak slala preporukom-ili cetvrtak,,,vise se ne sjecam i javila ti......si dobila
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Zašto šaljete salvete preporučenom poštom? Običnom poštom je jeftinije, po preporuku ne moraš ići u poštu, meni se nikad ništa nije izgubilo kad sam slala normalnom poštom.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Imam nekoliko salvetica viška, pa ako nekome treba...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...žic žic salvetu s kineskim motivima.
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
jer npr rosi nije stiglo, i jos sam tu imala dva slucaja, pa sam jednom slala neke vazne stvari i nisu stigle i sl, jako lose iskustvo imam s obicnim slanjem
|
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
iris...znam da sam vidjelaneke tvoje interesantne uzorke....pomogni ...gdje...na kojoj stranici su tvoje salvetice....
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
nemojte mi zamjeriti na mojoj lijenosti.....ubacila sam u postu kuvertice za......sunce ri....buby....cleo...ivona...andrea...rose....pa valjda ce vam stici...vidim da se neke cuden stvari desavaju u posti..
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
a i iris....ocekuj salvetice i tvoje su danas isle......ono sto imam morskoga...
|
|
|
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Drage moje!Meni nist ne dolazi vec 2 tjedna!A ni moje nikom!Neznam kaj se dogada.
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
evo danas opet provjeren sanducic, u mom nema nista :( jos sutra docekam postara pa ako ni onda ne stigne, onda ivona, tvoje posiljke zaista nema.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Danas su mi došle salvete ivonica preslatke su,ja sam tebi već spakirala neke pa ću ti poslati još i ove što si tražila.
|
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
evo, ivona, barem je jedna od nas ipak dobila salvete. esmeralda ima neku znjoru na posti
![]() |
|
![]() |
|
Jako mi je drago da ti se salvete svidaju!:)Hvala sto si mi još spakirala!;))) |
|
![]() |
|
Možda ima neke veze na posti!Blago njoj!Si ti meni poslala salvete?? ![]() |
|
![]() |
|
nisam ivona jer nisam od tebe zaista nista dobila. od cura sam iskopala adrese i danas im svima poslala posiljke. valjda bu dosle uskoro.
|
|
![]() |
|
Onda mi daj adresu na pp,pa ako ti sutra ne dode posaljem ti opet!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo salvetice sam poraspodjelila i poslala,većina vas je dobila sve što ste tražile,osim ovih par zadnjih nisam imala sve.
Salvetice putuju: kaća43,sunceri,ančica,spring,miškopiško,iris,ninochka,proljeće,rose,branka202,monna1,ivona777.
Javite kad stignu.
|
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ivona,mila i meni su stigle,hvala ti najljepsa
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |