Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 89> |
Korisnik | |
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Molim vas pomozite mi. Jučer sam postavila pitanje vezano uz zlatni lak na tanjurima. Sad nemam pojma gdje sam ga postavila, ne mogu nać ni pitanje ni eventualni odgovor. Osjećam se ko djete u osnovnoj školi koje su prebacili u drugi grad i sad nema pojma što mu se dogodilo ni kad će se priviknut.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
ma nema šanse da nećeš, ako smo svi skužili nema straha, vrlo je jednostavno ali znam tvoj osječaj i ja sam se tako osječala prije cca 2 mjeseca.To je običan strah od nepoznatog |
|
![]() |
|
Danci27 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 91 |
Hvala svima,probat ću večeras ili sutra vidit taj Photobucket,hoću li skužiti.Pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ma to ti se samo čini, kad jednom probaš začas ćeš se snaći.....fotkaš salvete i odeš na tu stranicu,registriraš se i zatim slike s kompjutera skidaš i onda nama staviš link
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Hej Danci, odi u aktivne teme pa ćeš naći temu decoupage i kad klikneš na nju na vrhu će ti pisati ... kako staviti slike... to ti je najjednostavnije da se ne ponavljamo, instaliraj Photobucket i dalje će te upučivati gore navedeni post... |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Danci evo tema:
ako negdje zapneš pitaj u njoj pa ćemo ti pomoči
|
|
![]() |
|
Danci27 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 91 |
Evo vidim da je esmeralda to super prikazala.
![]() |
|
![]() |
|
Bok cure.Ja sam ovdje nova,daj mi objasnite kako bi ja vama pokazala svoje dupliće.Pliz.
![]() |
|
![]() |
|
Stigle su mi salvetice od Rose i iz Preloga, hvala curke...dale ste mi posla...odmah su mi pale neke idejice
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
|
![]() |
|
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Cleo, dobila sam tvoje salvete! Još jednom hvala!
Moje bi ti trebale doći ovih dana.
Rose, jesi dobila salvete? Do sada su ti već trebale doći......
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ivona,mila i meni su stigle,hvala ti najljepsa
![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Evo salvetice sam poraspodjelila i poslala,većina vas je dobila sve što ste tražile,osim ovih par zadnjih nisam imala sve.
Salvetice putuju: kaća43,sunceri,ančica,spring,miškopiško,iris,ninochka,proljeće,rose,branka202,monna1,ivona777.
Javite kad stignu.
|
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Onda mi daj adresu na pp,pa ako ti sutra ne dode posaljem ti opet!
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
nisam ivona jer nisam od tebe zaista nista dobila. od cura sam iskopala adrese i danas im svima poslala posiljke. valjda bu dosle uskoro.
|
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Možda ima neke veze na posti!Blago njoj!Si ti meni poslala salvete?? ![]() |
|
![]() |
|
Jako mi je drago da ti se salvete svidaju!:)Hvala sto si mi još spakirala!;))) |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
evo, ivona, barem je jedna od nas ipak dobila salvete. esmeralda ima neku znjoru na posti
![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Danas su mi došle salvete ivonica preslatke su,ja sam tebi već spakirala neke pa ću ti poslati još i ove što si tražila.
|
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
evo danas opet provjeren sanducic, u mom nema nista :( jos sutra docekam postara pa ako ni onda ne stigne, onda ivona, tvoje posiljke zaista nema.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |