Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 89> |
Korisnik | |
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cleo, dobila sam tvoje salvete! Još jednom hvala!
Moje bi ti trebale doći ovih dana.
Rose, jesi dobila salvete? Do sada su ti već trebale doći......
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Stigle su mi salvetice od Rose i iz Preloga, hvala curke...dale ste mi posla...odmah su mi pale neke idejice
|
|
![]() |
|
Danci27 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 91 |
Bok cure.Ja sam ovdje nova,daj mi objasnite kako bi ja vama pokazala svoje dupliće.Pliz.
![]() |
|
![]() |
|
Danci27 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 91 |
Evo vidim da je esmeralda to super prikazala.
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Danci evo tema:
ako negdje zapneš pitaj u njoj pa ćemo ti pomoči
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Hej Danci, odi u aktivne teme pa ćeš naći temu decoupage i kad klikneš na nju na vrhu će ti pisati ... kako staviti slike... to ti je najjednostavnije da se ne ponavljamo, instaliraj Photobucket i dalje će te upučivati gore navedeni post... |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ma to ti se samo čini, kad jednom probaš začas ćeš se snaći.....fotkaš salvete i odeš na tu stranicu,registriraš se i zatim slike s kompjutera skidaš i onda nama staviš link
|
|
![]() |
|
Hvala svima,probat ću večeras ili sutra vidit taj Photobucket,hoću li skužiti.Pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
ma nema šanse da nećeš, ako smo svi skužili nema straha, vrlo je jednostavno ali znam tvoj osječaj i ja sam se tako osječala prije cca 2 mjeseca.To je običan strah od nepoznatog |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Molim vas pomozite mi. Jučer sam postavila pitanje vezano uz zlatni lak na tanjurima. Sad nemam pojma gdje sam ga postavila, ne mogu nać ni pitanje ni eventualni odgovor. Osjećam se ko djete u osnovnoj školi koje su prebacili u drugi grad i sad nema pojma što mu se dogodilo ni kad će se priviknut.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
pitanje sam prebacila u temu Trikovi i savjeti
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Cure kod kojim ima KTC jel ko bio u trgovinama i pogledao jel ima kutija.. ovdje kod mene nema... nadam se da budu dobili....
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Aha. Uf! Smijat ću se i ja jedan dan kad se sjetim svega...Hvala na odgovorima
|
|
![]() |
|
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Poslala sam ti u četvrtak ujutro.
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Azurirat cu stanje nakon svake poruke u kojoj netko trazi salvete, tako da znate kakvo je stanje! Prekrizim broj koji je bio i napisem koliko ih je ostalo, nadam se da cete se snaci ;)
moji duplici, uz svaku sliku pise koliko salveta mi je ostalo, pa je s nekim primjercima tko prvi njegova salveta:
![]() suncokreti srceka kosarice lavande
azija zvjezdice ![]() crvena 1 kom bozikovina borici 9 kom kuglica/svijeca/poklon ![]() leptiri jedrilica bozicno drvce/srebrna bozicno drvce/bozikovina ![]() orhideje suncokreti bozikovina/kuglica/zlatna Hippy, kupila sam ju danas u Konzumu, to je ona koju si trazila. Sad su ih stavili medju ostale. ![]() zivotinjice bozicne ![]() vitice 4 kom ![]() bozikovina ![]() cvijece |
|
![]() |
|
ja bih te molila jedrilicu sa strane za mene, pa ću ja to pokupiti....
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
evo azurirah post prema vasim zeljama, i samo jedna napomena:
2 bubach: salvetica te ceka.
danas sam poslala posiljke, preporuceno:
esmeraldi, iris, saari, spring, danci27, darli, moni.
sutra saljem sunceri, esmeralda (ostatak), rose. ;)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |