Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 89> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hippy, dali ti je možda ostala 1 salvetica ova svjetle boje s bambusom u gornjem redu, ili pola nje?? [QUOTE=hippy] [
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
mozem dobiti od svake po jednu, te jednu onu drugu po redu sa prvog posta. cek da nadjem pa stavim i tu sliku.
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
fala lepaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Za sad ništa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
lalalallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jel ti kaj trebas?????????????
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Tih samo po jednu i imam.
Ok,šaljem ti ih(adresu imam)
|
|
![]() |
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ocem se po ednuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ja bi drugu,trecu i cetvrtu po ajne ak moze...platim ili saljem duple u zamjenu
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Ovu okruglu imam samo jednu.Čekam da dobiju robu nakon božićnih pa se nadam da će opet i ove dobiti.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
dosle su salvetice od ivone777 i darle
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
evo azurirah post prema vasim zeljama, i samo jedna napomena:
2 bubach: salvetica te ceka.
danas sam poslala posiljke, preporuceno:
esmeraldi, iris, saari, spring, danci27, darli, moni.
sutra saljem sunceri, esmeralda (ostatak), rose. ;)
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ja bih te molila jedrilicu sa strane za mene, pa ću ja to pokupiti....
|
|
![]() |
|
Azurirat cu stanje nakon svake poruke u kojoj netko trazi salvete, tako da znate kakvo je stanje! Prekrizim broj koji je bio i napisem koliko ih je ostalo, nadam se da cete se snaci ;)
moji duplici, uz svaku sliku pise koliko salveta mi je ostalo, pa je s nekim primjercima tko prvi njegova salveta:
![]() suncokreti srceka kosarice lavande
azija zvjezdice ![]() crvena 1 kom bozikovina borici 9 kom kuglica/svijeca/poklon ![]() leptiri jedrilica bozicno drvce/srebrna bozicno drvce/bozikovina ![]() orhideje suncokreti bozikovina/kuglica/zlatna Hippy, kupila sam ju danas u Konzumu, to je ona koju si trazila. Sad su ih stavili medju ostale. ![]() zivotinjice bozicne ![]() vitice 4 kom ![]() bozikovina ![]() cvijece |
|
![]() |
|
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Poslala sam ti u četvrtak ujutro.
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Aha. Uf! Smijat ću se i ja jedan dan kad se sjetim svega...Hvala na odgovorima
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Cure kod kojim ima KTC jel ko bio u trgovinama i pogledao jel ima kutija.. ovdje kod mene nema... nadam se da budu dobili....
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
pitanje sam prebacila u temu Trikovi i savjeti
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |