Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ančica- decopauge on my way
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ančica- decopauge on my way

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 26>
Korisnik
Poruka
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 10:39
ajde miškec na sanjke i bjež..........
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 10:41
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Ančica kutijica je pre,pre,prekrasna...imaš sreću da si bila u ES...ja samo to mogu sa žaljenjem pročitati...

hvala,proljeće

proljeće nikad neznaš iza kojeg ugla se krije euroshop, ja nisam imala pojma da ga tamo ima i mislim da nije ni na popisu trgovina stavljen na internet
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 11:04
Originalno poslano od člana ančica ančica napisao:

Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Ančica kutijica je pre,pre,prekrasna...imaš sreću da si bila u ES...ja samo to mogu sa žaljenjem pročitati...

hvala,proljeće

proljeće nikad neznaš iza kojeg ugla se krije euroshop, ja nisam imala pojma da ga tamo ima i mislim da nije ni na popisu trgovina stavljen na internet
Ja samo znam da ga  u Zagrebu neeeemaaaa
Na vrh
gortyna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 173
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gortyna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 22:18
lijepa kutijica
a je li to slucajno da je cijela slika u istim tonovima i rad i stol i pozadina, vjerojatno zid
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 08:24
Originalno poslano od člana gortyna gortyna napisao:

lijepa kutijica
a je li to slucajno da je cijela slika u istim tonovima i rad i stol i pozadina, vjerojatno zid

pa ukomponirali smo za foto "šešn" sasvim slučajno
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 07:26
moj nadkaslin
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 08:03
Ma gdje ga samo nađeš.... jako ti je lijep, naročito zato jer nisi pretjerala sa salvetama, nego ovako samo malo cvjetića
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 08:15

hvala,drago mi je da ti se sviđa, a nađe ga u ES

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 08:29
ančice, " psiha " ti je super ispala....
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 08:36
hvala draga!
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 08:53
Anči pa ja neznam gdje sam ja bila ovih zadnjih par mjeseci da nisam vidjela pola od tvojih radova, svarno ti ide više nego odlično, svaka čast...ma sve ti ide od ruke draga moja.
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 09:08
hvala srećo, i meni se to ponekad desi da kada otvorim nečiju temu iznenadim se što sam propustila a kakti svaki dan visim tu,ima nas dosta pa nas treba i pohvatat sveWink
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 09:34
jako lijepo, btw kaj si radila na hvaru? nisi valjda isla u potragu za salvetama :P
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 09:48
ogledalce moje reci najljepsi tko jeeeeeeeeeee

lijepo
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 09:51
Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

jako lijepo, btw kaj si radila na hvaru? nisi valjda isla u potragu za salvetama :P

nisam srećo vodija me muž na welnes u podstranu(split) pa smo jedan dan prešli na Hvar Tongue
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 09:56
ovo je prekrasno...baš ukusno i sas mjerom napravljeno...

e, ako je to kutijica iz euroshopa, a čini mi se da je...blago tebi...ja ovakvu nisam nikad vidjela kod nas.
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 10:02
jao sretniceeeeeee
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 10:12
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

jao sretniceeeeeee

si vidla,a!!!Wink
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 10:13
Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

ovo je prekrasno...baš ukusno i sas mjerom napravljeno...

e, ako je to kutijica iz euroshopa, a čini mi se da je...blago tebi...ja ovakvu nisam nikad vidjela kod nas.

je,je pogodila si iz koje je butige,-drago mi je da ti se sviđa
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 10:18
anci daj kupi te komodiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 26>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.