Ančica- decopauge on my way |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 26> |
Korisnik | ||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ajde miškec na sanjke i bjež..........
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
hvala,proljeće
proljeće nikad neznaš iza kojeg ugla se krije euroshop, ja nisam imala pojma da ga tamo ima i mislim da nije ni na popisu trgovina stavljen na internet
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Ja samo znam da ga u Zagrebu neeeemaaaa
|
||
![]() |
||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|
lijepa kutijica
a je li to slucajno da je cijela slika u istim tonovima i rad i stol i pozadina, vjerojatno zid
|
||
![]() |
||
|
pa ukomponirali smo za foto "šešn" sasvim slučajno
|
||
![]() |
||
|
moj nadkaslin
![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Ma gdje ga samo nađeš.... jako ti je lijep, naročito zato jer nisi pretjerala sa salvetama, nego ovako samo malo cvjetića
|
||
![]() |
||
|
hvala,drago mi je da ti se sviđa, a nađe ga u ES |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
ančice, " psiha " ti je super ispala....
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
hvala draga!
|
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
Anči pa ja neznam gdje sam ja bila ovih zadnjih par mjeseci da nisam vidjela pola od tvojih radova, svarno ti ide više nego odlično, svaka čast...ma sve ti ide od ruke draga moja.
|
||
![]() |
||
|
hvala srećo, i meni se to ponekad desi da kada otvorim nečiju temu iznenadim se što sam propustila a kakti svaki dan visim tu,ima nas dosta pa nas treba i pohvatat sve
![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
jako lijepo, btw kaj si radila na hvaru? nisi valjda isla u potragu za salvetama :P
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
ogledalce moje reci najljepsi tko jeeeeeeeeeee
lijepo
|
||
![]() |
||
|
nisam srećo vodija me muž na welnes u podstranu(split) pa smo jedan dan prešli na Hvar
![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
ovo je prekrasno...baš ukusno i sas mjerom napravljeno...
e, ako je to kutijica iz euroshopa, a čini mi se da je...blago tebi...ja ovakvu nisam nikad vidjela kod nas.
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
jao sretniceeeeeee
|
||
![]() |
||
|
si vidla,a!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
je,je pogodila si iz koje je butige,-drago mi je da ti se sviđa
|
||
![]() |
||
|
anci daj kupi te komodiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |