Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7677787980 89>
Korisnik
Poruka
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 14:35
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

mogu li i ja dobiti po jednu od svih ovih. .smile143
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 15:19
Ivonice, stigle tvoje salvetice, hvala
Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 239
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 16:02
Evo cujem da su salvete nekom stigle!Drago mi je!Meni još nije stiglo!
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 16:18
ivona, sam da ti javim od tvojih salveta ni danas ni traga ni glasa. bila u zgradi i kaslic mi je sadrzavao samo racun za mobitel i nista drugo. tak da provjeri adresu na koju si slala.
Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 16:48
Slala sam na adresu koju si mi dala!Evo daj ju opet pa ti pošaljem opet!Na pp!
Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 16:51
Originalno poslano od člana cleopatra cleopatra napisao:

Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

mogu li i ja dobiti po jednu od svih ovih. .smile143

Ja bi zadnje dvije!Može?
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 21:45
Tih nemam više.
Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 22:02
A jel imaš bilo koju drugu od tih?
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 22:31
Svih,ovih 7, više nemam.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 11:36
Leonarda,stigle su mi salvetice, hvala!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 11:38
rose jel su stigle moje slane preporukom iz firme?
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 11:40
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

rose jel su stigle moje slane preporukom iz firme?
nisu Cry
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 11:42
jao poluditi cu, sad su isle preko firme, dal te cekao kakav papir????? ak tvoj postar nij eostavio obavijest vratiti ce mi se...joj kak sam ljuta.....cek da vidim kad sam slala
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 11:46
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

jao poluditi cu, sad su isle preko firme, dal te cekao kakav papir????? ak tvoj postar nij eostavio obavijest vratiti ce mi se...joj kak sam ljuta.....cek da vidim kad sam slala
nema nikakve obavjesti,sanduncic gledam vise puta dnevno,jer znaju u dva navrata nosit postu ako imaju vise posla,pita njega danas moja mater di je pismo za mene koje je imalo doć a vratilo se jer je primatelj nepoznat? znas sto je reka: vrag ti ga zna! i sta sad njemu to znaci?
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 11:48
poluditi cu.......
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 11:52
ok DAL SAM KOME POSLALA KRIVO SALVETE OD ROSE_ CRVENA ALOHA MORSKA I NEKOLIKO MORSKIH SA SKOLJKAMA...LUDA SAM ,DVA PUTA SAM SLALA POSILJKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

ROSE SUTRA OPET SALJEM,TRECA SRECA
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 11:57
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

Leonarda,stigle su mi salvetice, hvala!

smile78
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 12:00
jassi draga....posalji zeni ponovno......ali obicno.......ionako ne placas postarinu....LOL
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 12:15
Ninočkica prosim fino ako još ima koji šafranek i leptirek da mi ga pošalješ
Danas poslala veeeliku bijelu kovertu punu morskih motiva Iris, Saari u Dubrovnik malo plavog cvijeća i Ivonici malo barbika i sličnih salvetica pa molim da mi se javite je li stiglo!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 12:17
franjek kad dojdeeeessssss??? ocem i ja morske motiveke, kod mene nejdes leptireka i cvetjaaaaa

o lea placam i te kako , bez brigice, ma daj reci dva puta sam slala, i svaki put si stavim kvacicu na popis i nije stiglo...grrrr
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7677787980 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,309 sekundi.