Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 89> |
Korisnik | ||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mogu li i ja dobiti po jednu od svih ovih. .
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
Ivonice, stigle tvoje salvetice, hvala
![]() |
||
![]() |
||
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
|
Evo cujem da su salvete nekom stigle!Drago mi je!Meni još nije stiglo!
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
ivona, sam da ti javim od tvojih salveta ni danas ni traga ni glasa. bila u zgradi i kaslic mi je sadrzavao samo racun za mobitel i nista drugo. tak da provjeri adresu na koju si slala.
|
||
![]() |
||
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
|
Slala sam na adresu koju si mi dala!Evo daj ju opet pa ti pošaljem opet!Na pp!
|
||
![]() |
||
|
Ja bi zadnje dvije!Može? |
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Tih nemam više.
|
||
![]() |
||
|
A jel imaš bilo koju drugu od tih?
|
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Svih,ovih 7, više nemam.
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
Leonarda,stigle su mi salvetice, hvala!
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
rose jel su stigle moje slane preporukom iz firme?
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
jao poluditi cu, sad su isle preko firme, dal te cekao kakav papir????? ak tvoj postar nij eostavio obavijest vratiti ce mi se...joj kak sam ljuta.....cek da vidim kad sam slala
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
poluditi cu.......
|
||
![]() |
||
|
ok DAL SAM KOME POSLALA KRIVO SALVETE OD ROSE_ CRVENA ALOHA MORSKA I NEKOLIKO MORSKIH SA SKOLJKAMA...LUDA SAM ,DVA PUTA SAM SLALA POSILJKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
ROSE SUTRA OPET SALJEM,TRECA SRECA
|
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
![]() |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
jassi draga....posalji zeni ponovno......ali obicno.......ionako ne placas postarinu....
![]() |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
Ninočkica prosim fino ako još ima koji šafranek i leptirek da mi ga pošalješ
Danas poslala veeeliku bijelu kovertu punu morskih motiva Iris, Saari u Dubrovnik malo plavog cvijeća i Ivonici malo barbika i sličnih salvetica pa molim da mi se javite je li stiglo!
|
||
![]() |
||
|
franjek kad dojdeeeessssss??? ocem i ja morske motiveke, kod mene nejdes leptireka i cvetjaaaaa
o lea placam i te kako , bez brigice, ma daj reci dva puta sam slala, i svaki put si stavim kvacicu na popis i nije stiglo...grrrr
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |