Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 61>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 23:14
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

draga lijepe snove ti zelim i bas mi je drago sto se majci svidio poklon..[IMG]smileys/emot133.gif" align="absmiddle" alt="smile78" />

hvala ti ljube moja!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 23:13
draga lijepe snove ti zelim i bas mi je drago sto se majci svidio poklon..smile78
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 23:11
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

eto vidiš...jesam ti rekla da ćeš ovaj put zasigurno dobit pohvale okoline, što me uopće ne čudi jer je poklon za mamu predivan!!

Iskreno sve što sam ga više gledala više mi se sviđao, što samnom nije slučaj, meni obično ili odmah stvari legnu ili ne...toliko mi se svidjeo da ću ponoviti proceduru samo, naravno, sa drugim motivom a o tome ćete biti, ako Filipu bude dobro, obavještene već možda preksutra, nighty night Bubice ( jooooj, da ti kažem, ful mi je žao što nisam ni zamjetila da si za Božić nudila tanjure, bila bi se i ja pridružila močnoj skupinici, ali sad je kasno )
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 23:05
Ljubice moje drage, idem leć...godine i neprespavana noć su uzele danak, jedva gledam...
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 23:04
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

[IMG]smileys/emot149.gif" align="absmiddle" alt="smile95" />curke bit će sve okej za malene!!!!

Bubi, naravno da hoće, pa njih anđelčići čuvaju...
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 23:04
eto vidiš...jesam ti rekla da ćeš ovaj put zasigurno dobit pohvale okoline, što me uopće ne čudi jer je poklon za mamu predivan!!
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 23:02
Originalno poslano od člana Gogs Gogs napisao:

Sunčeko, zaboravih pohvaliti tvoj rad.Krasne su ti pukotine i nadam se da je "gospoja" bila zadovoljna

Moram ti reći da je Big Mama zasuzila kad je dobila poklon... očito je bilo savršeno kad se njoj dopalo
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 23:01
Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

znaš šta...kad sam ispraćala 2008. rekla sam - ne ponovila se...kako je počela 2009. mislim da ću imati iste riječi...

nadam se da je tvoje dijete bolje i da je pod tvojim krilom[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />

ja sam kod svoje većinu dana i nadam se da će uskoro i ona pod moje krilo...do tada ti puno hvala na podršci[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot134.gif" height="63" width="65" align="absmiddle" alt="smile79" /> ja vjeruje da će biti bolje, naprosto ne želim i ne mogu drugačije misliti....

pa naravno ženice, mora biti bolje!
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 22:56
smile95curke bit će sve okej za malene!!!!
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 22:53
Sunčeko, zaboravih pohvaliti tvoj rad.Krasne su ti pukotine i nadam se da je "gospoja" bila zadovoljna
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 22:50
cure, držite se i vi i dječica. Želim vam sve naj, naj.Možete vi, kao i sve mame, to izdržati.Koliko ste samo već prošle, najljepše tek dolazi.
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 22:40
znaš šta...kad sam ispraćala 2008. rekla sam - ne ponovila se...kako je počela 2009. mislim da ću imati iste riječi...

nadam se da je tvoje dijete bolje i da je pod tvojim krilomSmile

ja sam kod svoje većinu dana i nadam se da će uskoro i ona pod moje krilo...do tada ti puno hvala na podršcismile79 ja vjeruje da će biti bolje, naprosto ne želim i ne mogu drugačije misliti....

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 22:24
Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

sunceko krasni su ti radovi mila...jako, cuj sobica je za pet-tak i ja po potrebi koristim 1m kvadratni

nego kako je mali, ja znam kaj znaci gusenje djeteta i laringitis i bronhitis i astma...tu sam kuci, ako trebas savijet ili pomoc ajde na pp ili me zvrc

pusa vama

Joj hvala ti Jassice na komplimentima mada sam danas sva malo smotana, znaš da sam skroz isprepadana, sad će muž s njim kod pedijatrice pa ću i ja više znati...čekam da me zovu i luda sam

prvo da ti čestitam na slici...meni je prekrasna, ne bih joj ni dodala ni oduzela ništa...da je meni trebala biti poklon, ja bih bila oduševljena...

drugo što sam ti htjela reći je da te malo utješim...ja sam isprepadana već tjedan dana...mojoj curici je puklo slijepo crijevo i mi to nismo skužili dok nije dobila temperaturu...eno je već tjedan dana u bolnici, na infuziji i antibioticima...jučer prvi put nije kurila...nisi jedina luda[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />

Ajme Miško, pa kako je to počela ova godinama...ja sam sigurna da će nam ostatak godine biti bolji, zar ne , ja vjerujem da si luda, znam kako je nama mamama teško kad su djeca hospitalizirana, sam osječaj da nisu pod tvojim krilom je grozna stvar.
Drži se Miškice i MiniMiškici želim da ju anđelčići čuvaju i da nam brzo dođe doma vesela i zdrava
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 22:19
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

sunceko krasni su ti radovi mila...jako, cuj sobica je za pet-tak i ja po potrebi koristim 1m kvadratni

nego kako je mali, ja znam kaj znaci gusenje djeteta i laringitis i bronhitis i astma...tu sam kuci, ako trebas savijet ili pomoc ajde na pp ili me zvrc

pusa vama

Joj hvala ti Jassice na komplimentima mada sam danas sva malo smotana, znaš da sam skroz isprepadana, sad će muž s njim kod pedijatrice pa ću i ja više znati...čekam da me zovu i luda sam

prvo da ti čestitam na slici...meni je prekrasna, ne bih joj ni dodala ni oduzela ništa...da je meni trebala biti poklon, ja bih bila oduševljena...

drugo što sam ti htjela reći je da te malo utješim...ja sam isprepadana već tjedan dana...mojoj curici je puklo slijepo crijevo i mi to nismo skužili dok nije dobila temperaturu...eno je već tjedan dana u bolnici, na infuziji i antibioticima...jučer prvi put nije kurila...nisi jedina ludaWink
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 19:28
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

suseda mašen ti preko brda i sve pratin, ali niman vrimena pisat još i ovdi, pa želin ti puno uspjeha u daljnjim radovima, ovi su predivni.

lipa moja, kužim te, tako je i meni, nisam bila aktivna od božića a stvari su se na forumu razvijale jako brzo...predivnih stvari su cure napravile, i hvala još jednom na komplimentima.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 18:44
suseda mašen ti preko brda i sve pratin, ali niman vrimena pisat još i ovdi, pa želin ti puno uspjeha u daljnjim radovima, ovi su predivni.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 18:17
Originalno poslano od člana leonarda leonarda napisao:

sunce stvarno veliki uspjeh...odlicno.....tako i treba izgledati..svidja mi se

hvala ti draga, zaista mi je drago da ti se sviđa
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 17:43
sunce stvarno veliki uspjeh...odlicno.....tako i treba izgledati..svidja mi se
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 17:36
Originalno poslano od člana spring spring napisao:

Sunčeko meni se ovo jako sviđa!!!

hvala ti Springice moja...i ja sam hiper zadovoljna
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 16:06
Sunčeko meni se ovo jako sviđa!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 61>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,336 sekundi.