Moj vrt seoski - dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 21> |
Korisnik | |
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.....hmmmmm mhhhhhhh ja bin ipak voljela znati kako je on to mogao dignuti nofce bez PINA, da se znamo zastiti od prijevara slicnih
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
e svasta...jos te i poznaje...
u pravu je Tija,cekamo slike:)) |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ajde bar nešto se uspješno riješilo, onda će biti novca za nastavak radova u vrtu.
A sad čekamo fotografije!
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Problem riješen
![]() Osoba koja je to napravila mene jako dobro pozna. Štoviše ja sam mu recimo u istom rangu s njegovim šefovima. Kad je vidio kome je uzeo novac, odlučio je barem karticu vratiti u banku. Krivi potez (za njega)!
Vratio je karticu u ponedjeljak, a bankar koji je angažiran na ovom slučaju ga je prepoznao. Shvatio je da je to čovjek sa snimke. Na sreću sjetio se i kako se taj čovjek zove, budući da je njihov stalni klijent.
Jučer ga je nazvao i rekao mu neka dođe ponovo u banku, jer je u vezi te kartice "pokrenut istražni postupak". Pa kao da mu ne dolazi policija kući, nek dođe dati iskaz u banku. Ovaj se uplašio i obećao da će doći. Potom je bankar obavijestio i mene da dođem tamo u isto vrijeme.
Sreo sam tog mog radnika pred bankom. Rekao mi je da je našao karticu, no iznio gomilu laži u vezi toga. Kad sam mu rekao da imam dokaze da je to on napravio te da znam da ne govori istinu, slomio se. Gotovo sa suzom u oku priznao mi je što je napravio.
Nažalost, novac je potrošio plativši račun za plin. Obećao sam da ga neću prijaviti niti mu praviti probleme na poslu. Nek vrati novac (dao sam mu mogućnost da vrati u dvije rate) i sve će biti zaboravljeno. Složio se s tim.
Tako da ovaj slučaj možemo smatrati završenim!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Gogo, neka je sve zlo u izgubljenoj kartici! Samo se nemoj nervirati.
ptičice i ja hranim, ist suncokretom od ljetos i mljevenom kukuruzom, skupi se jato sjenica i vrapčića!
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Da, toliko o našem pravnom sustavu: štiti lopove, a ne okradene
![]() Vidim da smo u istim poslovima, i ja hranim ptičice, nabrala sam im i spremila suncokret ljeti.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
"Kod nas nikako da profunkcionira ta pravna Država".
S nestrpljenjem očekujem nove izvještaje o radnim akcijama i ne samo ja već i mm.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Zasad mi je vrt duboko smrznut, ali ovih par dana se odmrzava. Redovno odlazim u vrt hranit ptice. Kupim kukuruzno brašno i onu smjesu sjemenki za papagaje i to raspem po mostu, klupi i sl.
Gomile vrabaca i drugih ptica dolazi na gozbu. Milina jedna. Kad dođem dočeka me jato sa stotinama vrabaca. Čekaju na drvetu da raspem sjemenke. Zgodno!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Zbog toga što bez PIN-a ne može dizat novac, bio sam uvjeren da sam zapravo zaboravio karticu u bankomatu pa da je čovjek jednostavno nastavio radit transakcije.
No utvrđeno je da je između moje i njegove transakcije kartica izvađena i ponovo ubačena u bankomat, što znači da je nekako morao znati PIN. Kako, to ni Bog ne zna, tj. samo On zna. Bili su tu i neki klinci pa se naguravali oko mene. Moguće da su i oni sudjelovali u tome. Šteta da tako mladi ljudi, umjesto da "kopaju, kose i plaste", svoj 'kruh' zarađuju na najgori mogući način.
Nadzorna kameru ne smijem ni zvati "nadzorna". Snimka bi bila bolja da je snimano s Marsa pomoću teleskopa. Nema smisla ni pokretati postupak kad na snimci ne možeš razaznati je li osoba muško ili žensko, a o nekim detaljima da ni ne govorim. Namjerno stave tako loše kamere pa se onda ne moraju zafrkavati sa pokretanjem istražnog postupka.
U Osijeku se dogodilo da je na novi trg netko ušao autobusom te izgazio i oštetio središnju fontanu. Trg ima video nadzor koji je grad platio 4 i nešto milijuna kuna. Na snimci nisu mogli razaznat ni što je to ušlo na trg, koje je boje bilo i sl....
![]() Što bi rekao Bajaga: "Ovo je ovde Balkan!"
No ne brinem se. Bez tih 1000 kn ću preživjeti kao i s njima.
Nek mu je sa srećom. Nadam se da je bio jako sretan kad je ostvario svoj naum. Bit će mi drago da sam nekoga usrećio. Ne shvaća da nije to morao uraditi na tako prljav način. Da mi je rekao da mu toliko znači taj novac, dao bih mu novac bez razmišljanja.
![]() No svakom od nas naši postupci padaju na teret vlastite duše. Možda će to i taj moj prijatelj sa bankomata jednom shvatiti. Dao Bog!
|
|
|
|
![]() |
|
Gogo što je bilo s bankom ? I radiš li što po vrtu?
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
.....bas mi je jako zao....A PIN, kako mogu dizati ako ga neznaju ?
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Baš mi je žao! Ali, vjerujem da će oni njega uhvatiti! Treba njegovu sliku s natpisom -Lopov- objesiti u centru grada!
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Nekad ne možeš povjerovat koliko ljudi mogu biti pokvareni. To je prestrašno. U kakvom mi to svijetu živimo! Nadam se da će uhvatiti tu drsku lupužu...
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
net me zeza
![]() |
|
![]() |
|
Gogo veliki pozdrav!
i moj otac je pre mesec dana imao peh sa lopovom,opeljesio ga dok je ulazio u bus,a najgore je sto su ukradei svi dokumenti...posle sedmicu dana(kad je vec povadio vozacku,l.k,itd)dobio je ta stara dokumenta.Da li je lopov poslao ili netko drugi,to ne zna?! I mene su davno opljackali,2000 g.,negde oko 800 maraka.Uzeli su pare iz kuce,i sto je najgore citav dan sam bila u kuci.Netko je usetao u nasu sobu,otvorio tasnu i uzeo novcanik.Tad sam bila tek operisana,preokupirana sto me snaslo,tako da o parama nisam mnogo razmisljala,isplakala se i tu sam noc spavala kao beba,dok MM citavu noc nije spavao. Nisam rekla da smo tad bili u Bg zbog mojih terapija,i boravili smo u kuci kod familije ![]() ![]() ![]() jedva cekam da otopli pa da uzivamo u tvom vrtu ![]() |
|
![]() |
|
Veliki Gogo izvještavaj što se desilo dalje ovo je prestrašno.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Baš mi je žao Gogo.
Maš majstor, predivan čovjek, slabog materijalnog stanja prepoznao je ženu sa djetetom koji su mu skinuli novac sa bankomata (4.000,00 kn).
I dalje od toga nitko mu nije ništa napravio. On privatnom tužbom mora tražiti novac.
Nadam se da se u tvom slučaju radi o banci koja malo bolje štiti klijente.
Ma, znam da ti je muka, ali reci Gogo, svo zlo s tim ...
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala svima na lijepim riječima.
Hoya, lijepo je to Aki rekao i to je stvarno istina. Za visinu nismo zaslužni ni malo, no za vlastitu veličinu bome jesmo.
Sinoć sam opet imao peh sa lopovima:)
Srećom ovaj put bi se slučaj mogao lako riješiti.
Ovako je bilo:
Prijatelju sam posudio neki novac i čovjek mi to vrati jučer.
Ajd rekoh da ne nosim novac u novčaniku odem ja oko 22.00 na bankomat uplatit to na račun.
Uplatim, uzmem potvrdu i krenem prema autu.
Nakon 30 sec, 5-6 m dalje, hoću spremit karticu u novčanik kad vidim da je nema u džepu. Pomislim da je možda ostala u bankomatu. Okrenem se i vidim čovjek stoji kod bankomata i diže novac.
Nekakva mrga od čovjeka. (E tu sam možda zažalio što nisam malo krupniji i jači:)
Kažem ja da mi je ostala kartica u bankomatu, a on će da nije bilo nikakve kartice. Podigne mirno "svoj" novac, uzme karticu i ode.
Pogledam okolo da mi stvarno nije ispala iz džepa, no nje nigdje.
Ja kući, odmah na internet i imam što vidjet. Na istom bankomatu mi "netko" podigao 1000 kn.
Nazovem službu za klijente banke u ZG, oni zablokiraju karticu i proglase je ukradenom.
Danas mi u banci napravili nalog za izdavanje nove kartice.
Srećom, bankomati imaju video nadzor i u ponedjeljak će banka zatražiti od policije da podigne prekršajnu prijavu protiv nepoznate osobe, a u sklopu istrage će dostaviti fotografije tog čovjeka policiji i svim bankama u okolici. Kažu da se vrlo lako pronađe ta osoba. Nikad do sada se nije dogodilo da ne otkriju počinitelja prekršaja na bankomatu.
Eto imat ću priliku vidjeti kako nam funkcionira pravno-represivni sustav u državi. S vikendicom se nisu pokazali uspješni, vidjet ćemo kako će ovo proći.
|
|
|
|
![]() |
|
Moja kćer ima 1,53 i nitko je ne zove (i vjerojatno je nikada ni neće zvati) Sanja nego Sanjica.
Kad je bila u pubertetu to joj je smetalo, a onda je slavni Aki kad je primao Porina rekao: U životu je lako biti visok, ali treba znati biti velik.
I to je nadalje obilježilo njen život.
Gogo, koliko vidimo iza tebe su velika djela. Svaka čast!
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 21> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |