kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 80> |
Korisnik | ||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hvala draga,puno,puno ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
draga sijecas se da sam ti rekla da nisam zadovoljna s ovim radovima,kad ono ispade da i nisu tako losi..ili pretjerujete sa komplimentima ![]() ![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
radovi su krasni,al kovčezic mi je posebno
![]() |
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
ma jako lijepo......svi su radovi lijepi......bravoooo
|
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
|
hvala drage,rose i leonarda,najljepsa hvala..
![]() |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
uvijek se šokiram kad neke ljude s foruma vidim uživo jer uvijek nekako očekuj neke stare ljude.... i sad sam pogledala tvoju sliku i ti si komad i pol!!!! i kak si visoka!!! moram priznati da sam se ugodno iznenadila!!! ak bum ja tak zgledala u tim godinama (ne mislim da ih je puno) bit ću jako jako sretna.....
|
||
![]() |
||
|
ej bubac,mila nemas pojma koliko je lijepo,u ovim mojim godinama,procitati ove tvoje retke.hvala ti draga,imas veeeeeeliku pusu od mene ![]() |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
pa samo sam bila iskrena!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
![]() |
||
|
hvala draga...skrinjice,ovu zadnju sam kupila u china shop,kosta 25 kn,ova predzadnja je nesto veca,kupljena u jednoj samoposluzi,54 kn kostala...a ove limene teglice sam kupovala u peveca na rasprodaji,samo 19 kn..
|
||
![]() |
||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
|
ma kakvi slatkisi od radova!
![]() |
||
![]() |
||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
|
uopće nemam riječi da napišem koliko mi se sviđaju tvoji radovi. .
![]() |
||
![]() |
||
marianaa ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 12 |
|
Stvarno su ti radovi
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
cure drage, od srca, hvala..
![]() |
||
![]() |
||
|
moji kaktusici su dobili nove teglice
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ista boca,druga strana ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
sirenica mi je naljepša..predivna je
![]() i boce su baš dobre
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |