Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 89>
Korisnik
Poruka
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 14:07
Samo da velim  da su salvete pripremljene no nisu poslane jer nisu imali velikih kuverta na poštiWacko.Sutra šaljem.
Još nešto,Rose,mislim da bi trebala otići na poštu i vidjeti šta se to dešava.Ok,zna zakazati pošta i izgube se neke pošiljke,no kod tebe je to malo previše.Izgleda da ti ni moj drugi  paket nije došao,jer nisi javila,a treći ti ne mogu slati jer više tih salveta sa leptirima nemam.Mislim da je vrijeme da  pogledaš šta se to dešava.Ok,obična pošiljka,no tebi ni preporučene ne dolaze...nešto ne valjaThumbs%20Down
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 14:13
da, i meni nije jasno kaj delaju s kovertama
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 14:19
ni meni nije jasno.....mozda se netko od postarica bavi decoupageom....pa ne isporucuje kad skuzi da su salvetice...LOL..
a ja sam osam paketa posla istovremeno....a vidi ti....rose prva primila...zar nije cudno....a drugi nitko jos.....ma ....ja ne kuzim bas.....ama
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 14:30
Sve koje sam slala do sad,a bilo ih je jako,jako puno,jer nisam samo salvete neko i cvijeće i sl,sve je stiglo  osim za Rose.I jednom mi nije neko sjeme prošlo carinu za BiH no od druge je.Tako da mislim da je možda ipak problem najveći kod njene pošte.
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 14:33
vjerovatno ovisi tko je u smjeni........a mozda rose ima malog psa.....jer da nisam izasla iz kuce.....ne bih spasila postu od cleo.....moj se atos oko kuce setao s njenom posiljkom jer je glupi postar ostavio dole ispred vrata......kao preveliko da stane u sanducic...ali zato moze stati na sanducic....
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 14:34
smile96 sorry leo ali zamisljam te kako ga juris po dvoristu
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 14:35
smile96
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 14:39
ni meni nije jasno puno toga..... cleo mi posalje salvete koje joj se vrate jer je primatelj nepoznat? :eek: jassi posalje preporuceno od salveta ni traga... jos postar kaze vrag ce ti ga znat? ja lani nikako nisam dobila ni nakit u rqazmjeni i to 2 posiljke,jos mi zena poslala zamjenski kad vec nisam dobila onaj koji mi je trebao doć pa ni toga.... uglavnom poslano je 3 koverte s nakitom,no nikad ih dobila nisam.... sad ti razumi ovu postu!

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 14:46
Rose,ako ti nije daleko pošta,otvori si PP u pošti i sama svaki dan pokupi poštu.Ne znam kako to ide,trebalo bi vidjeti na pošti.Ili da ti u firmu dolazi.Smisli neki drugi način jer je očito da ti poštar ne valja.
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 14:53
Originalno poslano od člana FranjicaZG FranjicaZG napisao:

Ninočkica prosim fino ako još ima koji šafranek i leptirek da mi ga pošalješ
Danas poslala veeeliku bijelu kovertu punu morskih motiva Iris, Saari u Dubrovnik malo plavog cvijeća i Ivonici malo barbika i sličnih salvetica pa molim da mi se javite je li stiglo!

franjica, draga pa ti si mi blizu, ono a da navratim na kofein pa ti donesem to osobnom dostavom :)

poslane salvetice esmeraldi 2. dio, rose i sunceri 2. dio.

hippy donesem u ceprtak, bubach ocekujem (okviri su isto tu), jassi bum dostavila ovaj tjedan, franjicin odgovor ocekujem :)

eto curke to bi bilo to. preporuceno je sve islo pa ocekujte papirice ili postara :) hugs ;)LOL
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 15:01
meni dode da stvarno odustanem od svega.... i od nakita i od salveta Confused

ponekad obicno pismo stigne u roku 2-3 dana a sad ni prporucena posiljka nikako ne dolazi! a sto je najgore svi smo doma,da je makar obavjest za podizanje u sandučiću pa hajde,nego ni to.....

salvetice su poslane: branka202,esmeralda,monna-1,Danci27,saara,javite ovde ili na pp kad dode
Na vrh
Alma View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 50
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Alma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 15:05
Eh..da.... ja sam poslala neke salvete u ponedjeljak, ali sam zaboravila kome smile42
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 15:31
Originalno poslano od člana Alma Alma napisao:

Eh..da.... ja sam poslala neke salvete u ponedjeljak, ali sam zaboravila kome smile42

ma ne brini javit ce ti se svi koji su dobili....btw. imam jos tebi poslati......i onda sam ispunila kvotu za ovaj mjesec...LOL
Na vrh
Alma View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Alma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 15:38
Ma ja sam ti "malo" smotana i ubija me povezati nick i ime! katastrofa! Nikad nisam mogla zapamtiti imena, a pogotovo sad ovdje i nick i ime!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 15:40
Evo kako se još mogu nabaviti salvete

Bila danas u Konzumu i provirim da li su dobili nešto novo. Uzmem jedan paketić salveta - otvoren, pa drugi - otvoren, okrenem se, a jedna fina dama otvara paketiće salveta redom i uzima po jednu. Kad je vidjela da je malo čudno gledam rekla mi je - znate ja se bavim decoupageom, ako znate što je to, pa mi ne treba cijeli paket. i pokupi salvete, strpa u torbu i ode. 
Na vrh
Alma View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Alma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 15:44
smile181
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 15:44
Da OTOK poznato mo je to i podivljam kada vidim da su paketiči salveta otvoreni.. ja to jednostavno ne mogu shvatiti...smile51
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 15:58
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Bila danas u Konzumu i provirim da li su dobili nešto novo. Uzmem jedan paketić salveta - otvoren, pa drugi - otvoren, okrenem se, a jedna fina dama otvara paketiće salveta redom i uzima po jednu. Kad je vidjela da je malo čudno gledam rekla mi je - znate ja se bavim decoupageom, ako znate što je to, pa mi ne treba cijeli paket. i pokupi salvete, strpa u torbu i ode. 
svasta... smile181ovo prvo sto cujem,ja kad gledam paketiće sa salvetama uvjek su zatvoreni bez obzira gje ih kupovala
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 16:05
salvetice poslane Ninochki /i za jassi u istoj koverti/ i esmeraldi
javite kad stignu da ne brinem Smile
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 16:07
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

svasta... smile181ovo prvo sto cujem,ja kad gledam paketiće sa salvetama uvjek su zatvoreni bez obzira gje ih kupovala

Ja sam u svakoj trgovini naletila na tekve tj otvorene paketiče osobito kod dječjih motiva i kod paketiča koji koštaju nešto više kunića...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,625 sekundi.