Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 89> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ok,ja sam zapisala dimenzije.Ne mogu vam prije ponedeljka ništa reći jer tek onda idem.Vjerojatno bude i kasno za stornirati a i koliko vi radite,nebude platna previše
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ne draga, trazila je ovu gore, kuglica, i bozikovina sa zlatnim viticama i tekstom. tu sam nasla zadnji paket u konzumu. jako su lijepe. [/QUOTE]
ahaa....onda ok...ovakvu sam ja jednu dobila u razmjeni
![]() |
|
![]() |
|
Danci27 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 91 |
Ninochka stigle su mi tvoje salvete,baš su lijepe
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
stigle su od: esmeralde,cleopatre i danci27. cure hvala vam puno!
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
...o fala bogu rose. sta je stari postar dobio otkaz......
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Danci27 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 91 |
Rose jesu čitave?Nisam imala doma bolju kuvertu.Sorry.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
..znas da sa postarima moras uvijek biti prijatelj.....ma ponudis ga sa jednim bićerinom...i eto ti njega svaki put na vrata
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
hmmm,kako da ga ponudim kad mi ne preporucenu posiljku ne zeli donit na vrata? ovog mog ludog postara nekad mjenja neki koji nema veze s vezom al te zamjene su rjetke,bitno da moj postar prijateljuje sa mojim rodakom,u istoj posti rade!
|
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Ej leonarda,stigle salvete!Puno hvala!I na novcicima,ali stvarno nisi trebala!
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Dobila sam jutros salvete od Ninochke. Puno, puuuuuuuuno hvala. Lijepe su.
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Mona,
našla sam bambuse ![]() ![]() ak stignem, još ti ih danas pošaljem ![]() |
|
![]() |
|
budi vrijedna...i da vidimo i tvoje radove...... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Naravno!Imam vec nekoliko radova!Brzo cu ih pokazati!
|
|
![]() |
|
Još bi vas zamolila ak neko ima salvete na mace ili pse da mi se javi!
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
hej shasha meni nije problem stornirat narudžbu jer im dugo treba a pošalje pa je to moguće....mislim glupo je davati više novaca ako su tu jeftinija, problem je što ih u zg nigjde nema za kupit,a ako i ima skupa su.....onda čekam ponedjeljak i tvoj izvještaj.....
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
a nećeš ovaj vikend po njih?, ni ja ne bi stornirala narudžbu pa i ti si već to naručila i onda se dovodiš u nezgodnu situaciju kod slijedećih narudžbi. Pa trošit ćemo mi malo više ta platna ako treba. Mislim da otkazivanje ne bi imalo smisla a možemo i za ove Bjelovarske polako skupljati narudžbe jer sigurno ima cura koje nisu uspjele doći kod tebe na red ili su se predomislile pa bi ih ipak naručile
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ma meni je totalno svejedno, samo mi je glupo da skuplje plaćate istu stvar...
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hippy, hvala unaprijed!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |