Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 52> |
Korisnik | |||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ogrlica ljetne ribice (fimo i perlice):
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|||
![]() |
|||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
||
Lolly, samo oblikujem prstima, od alata imam jedino stari skalpel za rezanje fima i komad daske na kojoj radim. Ostalo mi malo fima od prije dok sam radila neke ogrlice, već se stvrdnuo pa ga moram gnječiti sad kao najvećeg neprijatelja
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hvala svima na pohvalama! Baš sam happy što vam se sviđa!
![]() |
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Mona ti radiš fantastične stvari...mogu samo reći pravi umjetnik..
Bravo!!!
|
|||
![]() |
|||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
||
draga mogu ti samo reci jednu rijec - ostala sam bez teksta i sve je toliko prekrasno da nemam rijeci. pre pre prelijepo.
![]() |
|||
![]() |
|||
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
||
wow, monna, skoro mi je vilica ispala kad sam vidjela ove ljepote, zaista pedivno
|
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
daklem draga ti si majsto...super mi je slika
|
|||
![]() |
|||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
||
wauuuu pa ružu nisam ni vidjela... skidam kapu....
![]() |
|||
![]() |
|||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
||
Predivnooooooooooooooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
||
monna stvarno su ti radovi fantastični. .ja to nikad ne bih uspjela napravit. ..predivno. .
![]() |
|||
![]() |
|||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
||
ja uopce ne mogu shvatiti kako to radis. prekrasno je.
|
|||
![]() |
|||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
||
fantasticno!
![]() |
|||
![]() |
|||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
||
jao monna pa ti si pravi majstor za modeliranje!!! predivna ružica!!
|
|||
![]() |
|||
||
Jedna ruža od fima: ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
||
![]() |
|||
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
||
Nekako sam znala da ćeš ovako nešto iskombinirati, preslatka ti je sličica
|
|||
![]() |
|||
||
Ja iskoristila stari okvir, malo furnira, malo čipke, fotka neba ispod je prava od prošlog ljeta što sam slikala
|
|||
![]() |
|||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
||
monna ovo je prepreprepreslatko
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |