Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 89> |
Korisnik | |
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ej leonarda,stigle salvete!Puno hvala!I na novcicima,ali stvarno nisi trebala!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
hmmm,kako da ga ponudim kad mi ne preporucenu posiljku ne zeli donit na vrata? ovog mog ludog postara nekad mjenja neki koji nema veze s vezom al te zamjene su rjetke,bitno da moj postar prijateljuje sa mojim rodakom,u istoj posti rade!
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
..znas da sa postarima moras uvijek biti prijatelj.....ma ponudis ga sa jednim bićerinom...i eto ti njega svaki put na vrata
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Danci27 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 91 |
Rose jesu čitave?Nisam imala doma bolju kuvertu.Sorry.
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
...o fala bogu rose. sta je stari postar dobio otkaz......
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
stigle su od: esmeralde,cleopatre i danci27. cure hvala vam puno!
![]() |
|
![]() |
|
Danci27 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 91 |
Ninochka stigle su mi tvoje salvete,baš su lijepe
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ne draga, trazila je ovu gore, kuglica, i bozikovina sa zlatnim viticama i tekstom. tu sam nasla zadnji paket u konzumu. jako su lijepe. [/QUOTE]
ahaa....onda ok...ovakvu sam ja jednu dobila u razmjeni
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ok,ja sam zapisala dimenzije.Ne mogu vam prije ponedeljka ništa reći jer tek onda idem.Vjerojatno bude i kasno za stornirati a i koliko vi radite,nebude platna previše
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
ne draga, trazila je ovu gore, kuglica, i bozikovina sa zlatnim viticama i tekstom. tu sam nasla zadnji paket u konzumu. jako su lijepe.
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
shasha, evo kak je bubach napisala ove dimenzije su svima najinteresantnije jer se najbolje ukomponiraju salvetom zbog dimenzija. ak moze, napisi koje su im cijene.
bubach, moju narudzbu nemoj otkazivati jer mi to sam komplicira zivot razmisljanjem da mi moras vrsiti povrat :)
![]() 2 sunceri: idem popodne opet u ofertu, pa ako ima, kupim, napisi koliko komada i da li bijele ili tamno smedje.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Pouzdana kao i uvijek...
![]() Hvala za info.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Esmeralda
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bitno da su stigle.Već se bojim nekaj slati,kad vidim da ne dolazi nekima.E da,poslane su salvete za ostale cure(znaju one koje su jer ja ne znam više)
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
jos jednom javni naklon za salvete kaj sam dobila super brzo..to je zato jer j eposta kod pekare...hehehe
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
rose, saara i sunce ri..spremila salvet eza slanje ali smo bubani tako da ne vjerujem da cu danas stici....sorry, cim izadjem van saljem
|
|
![]() |
|
jesam brza,a,Proljeće(ti trepneš,ja skačem
![]() |
|
![]() |
|
Ovako,što se platna tiče,sad sam pričala sa šogoricom i ima tih manjih no ne zna im cijenu jer njoj nisu trebale.Ja ću ,u ponedjeljak vjerojatno,otići do Bjelovara i onda pogledati tamo šta sve to ima i popis,veličine i cijene,vam dam pa ako bude odgovaralo ona će kupovati a ja"dilati"
![]() Nagovaram je da se učlani na forum,ako se učlani onda bude ona slala okolo.Uglavnom,nije problem za slanje,bitno da imamo šta slati
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |