Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 89> |
Korisnik | |
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jel kužite??
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Neee!Marinaa mi je teta!Ja sam otišla na svoj profil pa je ona pisala misleci da nisam nijka mijenjala!Ona je tu u gostima pa imam 2 profila!Neznam joj lozinku pa nemogu u njen!Kad ode doma(sutra)napravit ce si cvoj profil!
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
pa marianaa napiše poruku, ja odgovorim a ivona odgovara, niš mi nije jasno...kaj ti ivona imaš dva profila...????
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Ha kaj sam propustila? |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
kak sad ti ivona odgovaraš na ono što sam ja napisala mariani?
|
|
![]() |
|
dobro došla marianna...moraš nam prvo staviti slikice svojih salveta pa da znamo što želimo za razmjenu...
|
|
![]() |
|
marianaa ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 12 |
Bok svima!
Ovdje sam nova. Skupljam salvete i imam ih puno! Jednostavno ih oboževam! Svi zainteresirani za zamjenu neka se jave na pp! Pusa svima! |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Bubač.. ja ne otkazujem narudžbu....
![]() Ninochka.. I esmeralda... stigle su salvete... hvala curke... ![]() |
|
![]() |
|
he he, pa dobro, imaš pravo, no ako netko želi ja ću mu rado vratiti novce pa da si naruči od shashe ako bude tih dimenzija....
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ako nam je ta cijena onda bila povoljna, a i dalje je u odnosu na Lumos i Chemaco onda... to ti je kao i sa kupnjom krpica:danas 100 sutra 80 i onda;e da sam znala čekala bi |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
np, poslala sam ti danas drugi dio kaj si trazila.
alma, i tebi su poslane salvete danas.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hippy, hvala unaprijed!
|
|
![]() |
|
ma meni je totalno svejedno, samo mi je glupo da skuplje plaćate istu stvar...
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
a nećeš ovaj vikend po njih?, ni ja ne bi stornirala narudžbu pa i ti si već to naručila i onda se dovodiš u nezgodnu situaciju kod slijedećih narudžbi. Pa trošit ćemo mi malo više ta platna ako treba. Mislim da otkazivanje ne bi imalo smisla a možemo i za ove Bjelovarske polako skupljati narudžbe jer sigurno ima cura koje nisu uspjele doći kod tebe na red ili su se predomislile pa bi ih ipak naručile
|
|
![]() |
|
hej shasha meni nije problem stornirat narudžbu jer im dugo treba a pošalje pa je to moguće....mislim glupo je davati više novaca ako su tu jeftinija, problem je što ih u zg nigjde nema za kupit,a ako i ima skupa su.....onda čekam ponedjeljak i tvoj izvještaj.....
|
|
![]() |
|
Još bi vas zamolila ak neko ima salvete na mace ili pse da mi se javi!
|
|
![]() |
|
Naravno!Imam vec nekoliko radova!Brzo cu ih pokazati!
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
budi vrijedna...i da vidimo i tvoje radove...... ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Mona,
našla sam bambuse ![]() ![]() ak stignem, još ti ih danas pošaljem ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Dobila sam jutros salvete od Ninochke. Puno, puuuuuuuuno hvala. Lijepe su.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |