Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8182838485 89>
Korisnik
Poruka
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 13:41
Originalno poslano od člana Danci27 Danci27 napisao:

Ninochka stigle su mi tvoje salvete,baš su lijepe .Hvala ti.

np, poslala sam ti danas drugi dio kaj si trazila.

alma, i tebi su poslane salvete danas.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 14:29
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

ma meni je totalno svejedno, samo mi je glupo da skuplje plaćate istu stvar...

ako nam je ta cijena onda bila povoljna, a i dalje je u odnosu na Lumos i Chemaco onda... to ti je kao i sa kupnjom krpica:danas 100 sutra 80 i onda;e da sam znala čekala bi
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 14:31
he he, pa dobro, imaš pravo, no ako netko želi ja ću mu rado vratiti novce pa da si naruči od shashe ako bude tih dimenzija....
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 14:40
Bubač.. ja ne otkazujem narudžbu....smile79

Ninochka.. I esmeralda... stigle su salvete... hvala curke... smile80
Na vrh
marianaa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 12
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marianaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 14:46
Bok svima!
Ovdje sam nova.
Skupljam salvete i imam ih puno!
Jednostavno ih oboževam!
Svi zainteresirani za zamjenu neka se jave na pp!
Pusa svima!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 14:49
dobro došla marianna...moraš nam prvo staviti slikice svojih salveta pa da znamo što želimo za razmjenu...
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 14:52
kak sad ti ivona odgovaraš na ono što sam ja napisala mariani?
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 14:54
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

kak sad ti ivona odgovaraš na ono što sam ja napisala mariani?

Ha kaj sam propustila?
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 15:01
pa marianaa napiše poruku, ja odgovorim a ivona odgovara, niš mi nije jasno...kaj ti ivona imaš dva profila...????
Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 239
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 15:03
Neee!Marinaa mi je teta!Ja sam otišla na svoj profil pa je ona pisala misleci da nisam nijka mijenjala!Ona je tu u gostima pa imam 2 profila!Neznam joj lozinku pa nemogu u njen!Kad ode doma(sutra)napravit ce si cvoj profil!
Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 15:07
Jel kužite??
Na vrh
marianaa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marianaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 15:15
Hey!
Ni ja nista ne kuzim!
Ivona 777 mi je necakinja!
Ima dva profila jer sam kod nje u gostima!
Sutra idem pa si kod sebe napravim svoj profil,samo moj!
Ima problema??EmbarrassedBig%20smile
Na vrh
marianaa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marianaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 17:41
Jeste ljuti na mene?
Jesam nekaj krivo rekla?Disapprove
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 17:49
marianaa zasto bi radila drugi profil,nema potrebe..od doma nastavi pisati pod ovim nickom..ili i ja nista ne kuzimWacko
Na vrh
marianaa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marianaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 18:10
Ma ne!
Ja sam kod necakinje,a ona ima svoj profil.
Ona mi je pokazala za ovaj forum,pa sam se i ja uclanila kod nje!
Tako da sam ja danas poslala pod njenim profilom poroku umjesto pod svojim!
Kad dodem kad sebe doma,napravit cu si samo svoj profil!

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 18:12
zašto bi ga radila kad imaš ovaj, samo ćeš doći doma i opet upisat isti username i password koji sad koristiš za profil marianaa.....
Na vrh
marianaa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marianaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 18:16
Aha!
Hvala bubamara!
Nisam nikad bila na forumu do sada pa se i ne razumijem!:)
Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 18:20
Sljedeci tjedan idem na putovanje(poslovno),pa kad cemo imati 2 h odmora idem kupiti salvete!
Pocela sam ih skupljati nedavno,pa nemam ni jedan duplic!
Moram kupita par paketa!Smile
Na vrh
marianaa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marianaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 18:22
Opet ja s krive adrese!Oprostite!
Na vrh
marianaa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marianaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 18:34
Ako nekom treba neka odredena salveta dok sam dobre volje nek kaže ili zauvijek šuti!smile188
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8182838485 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.