Moj vrt seoski - dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 21> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
poledat ću stranicu, a ti slobodno "prošeći" do mog vrta.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Čovječe stranica je super trebao bi je dalje uređivati ti si pravi pravcati cvjetoljubac.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bila sam na tvojoj internet stranici i pročitala sve od A-Ž. Oduševljena sam jednostavnošću i ljubavlju kojom si to pisao i sve lijepo složio. Najviše mi se dojmila priča o žutom tulipanu!
Bravo Gogo!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
vidiš Gogo ima još mojih istomišljenika. |
|
![]() |
|
Ni traga ni glasa od tebe, planovi se rade za proljeće ili je "proljeće" u tebi pa nemaš vremena za nas forumaše?
|
|
![]() |
|
Kako ti nas držiš u neizvjesnosti, neželiš podijeliti s nema ni planove ni želje.
Samo ćeš nas na proljeće oduševiti s novitetima.
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
![]() Ako ne riješim financijske probleme, neće bit većih investicija u vrtu.
A opet, to mi se čini kao veliki izazov. Bez puno kuna moram napraviti nešto novo i nešto lijepo.
Planovi za ovo proljeće:
1. Nakon orezivanja vinograda ostane mi dosta šiba. Od njih ću napraviti rub povišenih gredica u povrtnjaku, na principu pletenih košara. Povrtnjak mi je skoro cijeli prekriven sijenom. S tom praksom ću nastaviti i u ovoj godini.
2. Vjerojatno ću kupiti leglo kalifornijskih glista pa ih postaviti u šljivik.
3. Ogradit ću zemlju. Kad prodam vino, od tog novca ću financirat dio ograde. Dosta mi je nemarnih ljudi, koji dopuštaju svojim psima da uništavaju moje cvjetne gradice, fontanu i dr....
4. Šogor će mi iz šume donijeti mladica raznog drveća pa ću ih posaditi u budući šumski vrt.
5. Reznicama i sjemenom ću u proljeće razmnožiti što više biljaka, tako da imam sadnica i za poklanjanje i razmjenu.
6. Vjerojatno ću uspjet napravit ljuljačku u tajnom vrtu, koja bi trebala izgledati nekako ovako:
![]() 7. Završit ću sa oblikovanjem jezerca, malog pristaništa, napraviti ogradu mosta....
8. Napraviti još klupa, stolica....
9. Najvažnije od svega: udomit ću nekog mladog psa iz Azila da mi pravi društvo na vikendici.
![]() 10. A ako riješim financije onda ću nadograditi vikendicu, iskopati bunar, nasuti kamenom prilaznu cestu...
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Zaboravio sam ispričat što mi se dogodilo prošli vikend.
Išao sam autom na vikendicu. Kad sam htio skrenuti na moju zemlju ugledam tri srne kako se igraju na mojim brežuljcima.
Stanem da ih ne uplašim, no one su svejedno pobjegle kad su me vidjele.
Nažalost stao sam pogonskim točkovima u neke krtičnjake, upao u zemlju do osovine i naravno zaglavio
![]() Morao sam zvati dva čovjeka iz sela da me izguraju iz blata
![]() Nakon svega, bio sam blatnjav kao svinja. I ja i auto. Zato moram riješit taj prilazni put što prije.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Ej G ovo je fascinantno rekla sam ja da ti kuješ velike planove, toliko ih nema ni ja. Želim ti samo zdravlja i izgleda puuuno novčića
|
|
![]() |
|
Sve dok postoji vode i detrdženta nije ništa strašno i nerješivo, sve su to male slatke sitnice.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Jučer sam otvorio sezonu proljetnih radova u vrtu. Bilo je ugodnih 16 °C.
Ošišao sam kineski šaš i pampas travu, poravnao stotine krtičnjaka na travnjaku i malo čistio istočnu cvjetnu granicu.
Pojavljuju se i prvi vijesnici proljeća.
Ponovno su mi u gostima bile 4 prekrasne srne. Šteta što su tako plahe. Dok sam izvadio fotoaparat, ljepotice su već bile daleko. Samo su se u daljini nazirale njihove bijele guze.
![]() Evo malo fotografija iz vrta:
Istočna granica, koju sam djelomično očistio od trave:
![]() ![]() Rabarbara:
![]() Tulipan pinokio (koliko ih ima ove godine
![]() ![]() ![]() Šafrani niknuli između žednjaka:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej, pa kod tebe vec pocinje. Moji tulipani jos ovdje u gorju ni t- u Rijeci je malo bolja situacija.
Visibabe, macuhice, a istocna granica - vidim nema blata, bogme dobro si se naradio- neka tvoje
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ej, takvog te volim, pričljivog i slikovitog!!!!!
Kakvi su to pinokio tulipani?
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Tija, i ja se volim kad sam takav!
![]() Evo imam prošlogodišnju fotografiju pinokija. Jako mi je drag (iz osobnih razloga), jer je najniži među svom svojom tulipanskom braćom. Od njega je manja jedino mala princeza. A ona je zaista malena... patuljasta vrsta tulipana.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovo si definitivno moram nabaviti preslatki su.
Pričaj dalje....
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sve se budi
![]() kad god pogledam tu tvoju stazicu odmah dobijem zelju da i moja tako izgleda |
|
![]() |
|
Što smo se oboje ulijenili sa stavljanjem svojih fotki, ja bar "pričam" a ti si tu negdje i samo "šutiš"
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hehe, a nema još slika. Zima je, snijeg, mraz....
Sretan sam ovih dana jer na Televiziji Vojvodine, od četvrtka 19.02., kreće serija Grizli Adams.
To sam gledao u djetinjstvu. Serija je išla nedjeljom, ako se ne varam, poslije ručka.
Ujutro smo gledali Muzički tobogan... onda na drugom programu, nakon one vojne emisije "Dozvolite da se obratimo", odgledamo kakav partizanski film...., a poslije ručka obavezno Grizli Adams.
![]() I poslije serije u polje, u šikaru, u baruštine....
Danas klinci pate da nose neku marku od tenisica, a nas mati nije mogla natjerat da obuvamo cipele. Najljepše je bilo skinuti cipele i bosonog gacati po lokvama, nakon toplog ljetnog pljuska. Kakve cipele s markom. Bose noge su tada bile marka na cijeni
![]() Inače, ako ima još ljubitelja Grizli Adamsa, program Televizije Vojvodine se može gledati uživo na internetu, na adresi www.rtv.rs. S desne strane ima link za prijenos uživo.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Koliko ti ono imaš godina? Kako si samo nostalgičan, pomislila bih da imaš barem 50 godina, ko ti sada brani bose noge? Na pp ima li što osim nostalgije?
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Gogo, bravo za planove, uopće ne sumnjam da ti to nećeš sve napraviti! Veselim se novim slikicama i radovima u tvom vrtu. I ja se sjećam muzičkog tobogana i voditelja (mislim da se zvao Minja), pa onda onog filma Orlovi rano lete i ostali....ah, to su bila bezbrižna vremena. Naravno, crtić u 19.15 h se obavezno gledao!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 21> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |