Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 52> |
Korisnik | |||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
daklem draga ti si majsto...super mi je slika
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
||
wow, monna, skoro mi je vilica ispala kad sam vidjela ove ljepote, zaista pedivno
|
|||
![]() |
|||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
||
draga mogu ti samo reci jednu rijec - ostala sam bez teksta i sve je toliko prekrasno da nemam rijeci. pre pre prelijepo.
![]() |
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Mona ti radiš fantastične stvari...mogu samo reći pravi umjetnik..
Bravo!!!
|
|||
![]() |
|||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
||
Hvala svima na pohvalama! Baš sam happy što vam se sviđa!
![]() |
|||
![]() |
|||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
||
Lolly, samo oblikujem prstima, od alata imam jedino stari skalpel za rezanje fima i komad daske na kojoj radim. Ostalo mi malo fima od prije dok sam radila neke ogrlice, već se stvrdnuo pa ga moram gnječiti sad kao najvećeg neprijatelja
![]() |
|||
![]() |
|||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|||
![]() |
|||
||
Ogrlica ljetne ribice (fimo i perlice):
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
||
Svaki put sam sve više iznenađena radovima, ovdje stvarno ima pravih umjetnika, svi su sve bolji i bolji.
A ti Monna
![]() A oni tulipani na prozorčiću , aaaaaaaaaaa, savršeno, slatko, preslatko........
Čekamo tvoje nove radove.........
![]() |
|||
![]() |
|||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() bez riječi |
|||
![]() |
|||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
||
no koment
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Počela sam raditi minijaturno posuđe, možda patuljcima dobro dođe!
Još se suši pa ću ga obojiti.
![]() |
|||
![]() |
|||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
||
čekaj, jel to po uzoru na onu ideju iz teme ideje za decoupage....monna pa ti si genije!!!!
čajnik i šalice su jednostvano neopisivi!!! |
|||
![]() |
|||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
||
od čega to radiš?? jel i ovo fimo??
|
|||
![]() |
|||
||
To je ideja sa one fotke koju je OTOK stavila na forum. Nije fimo, od mase za modeliranje je (nešto slično glini). Još trebam napraviti ormar, krpe, posude za šećer...ih, ima posla!
![]() |
|||
![]() |
|||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
||
Pa kad si prije to sve napravila, ako je prema onoj ideji?
Brže ide tebi izrada, nego meni traženje sličica
|
|||
![]() |
|||
||
Evo dok sam gledala tv, onako usput da probam.
|
|||
![]() |
|||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
||
Monna.... genijeeeeeee predivno..
|
|||
![]() |
|||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
||
Od ovog servisa meni pripada jedna šalica jer sam našla ideju, tra-la-la
|
|||
![]() |
|||
||
Otok, važi, šalica te čeka
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |