Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 52> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mona
![]() Ti si izgleda turbo smirena žena, kada možeš oblikovati ovako male predmete...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
monna, no comment :)
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Monna bravo bravo bravo!!
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
ma vidi ti nje...originalno...ma sta si i kruh umjesila...
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
krasni,radovi monić,najorginalniji mi je snupi otisak
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
ne znam uopce sto da kazem. past cu u nesvijet. obavezno pokazi kad pobojas!! |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantasticno!
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ona to onako usput, kaj bi tek ispalo da si se pripremala za to??? ma fantastično!!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Otok, važi, šalica te čeka
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Od ovog servisa meni pripada jedna šalica jer sam našla ideju, tra-la-la
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Monna.... genijeeeeeee predivno..
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Evo dok sam gledala tv, onako usput da probam.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa kad si prije to sve napravila, ako je prema onoj ideji?
Brže ide tebi izrada, nego meni traženje sličica
|
|
![]() |
|
To je ideja sa one fotke koju je OTOK stavila na forum. Nije fimo, od mase za modeliranje je (nešto slično glini). Još trebam napraviti ormar, krpe, posude za šećer...ih, ima posla!
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
od čega to radiš?? jel i ovo fimo??
|
|
![]() |
|
čekaj, jel to po uzoru na onu ideju iz teme ideje za decoupage....monna pa ti si genije!!!!
čajnik i šalice su jednostvano neopisivi!!! |
|
![]() |
|
Počela sam raditi minijaturno posuđe, možda patuljcima dobro dođe!
Još se suši pa ću ga obojiti.
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
no koment
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() bez riječi |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Svaki put sam sve više iznenađena radovima, ovdje stvarno ima pravih umjetnika, svi su sve bolji i bolji.
A ti Monna
![]() A oni tulipani na prozorčiću , aaaaaaaaaaa, savršeno, slatko, preslatko........
Čekamo tvoje nove radove.........
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |